Gabriela Firea, despre prelungirea vacanței școlare: „Copiii vor ajunge la bunici, cea mai vulnerabilă categorie în fața virusului”

3 săptămâni in urmă 1

Gabriela Firea/pagina oficiala de FacebookGabriela Firea/pagina oficiala de Facebook

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a reacționat în cazul deciziei Ministerului Educației, care a programat vacanța de primăvară pentru învățământul preuniversitar în perioada 2 aprilie – 4 mai. Fostul edil al Bucureștiului afirmă, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că era nevoie de o compesare în cazul părinților. Firea spune că aceștia ar fi trebuit să primească zile libere plătite sau un alt spor, în cazul în care nu-și puteau aranja zile libere la locul de muncă.

MARŢI, 23 MARTIE 2021, 20:43

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Gabriela Firea: „Părinții aveau dreptul la liber plătit sau un spor drept compensare, dacă nu puteau primi liber, în situația suspendării cursurilor! Pentru a nu mai plăti, Guvernul PNL-USR+ a luat decizia de a prelungi vacanța! Cum părinții nu vor mai primi liber sau bani pentru a plăti o bonă, spre exemplu, copiii vor ajunge la bunici, adică cea mai vulnerabilă categorie în fața virusului. Cam atât de cinici pot să fie cei de la Guvern!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă