Gabriela Firea, despre moțiunea USR PLUS – AUR: Nu particip la mascarade

1 lună in urmă 25

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunțat sâmbătă, pe Facebook, după ce ședinţa din Parlament pentru stabilirea calendarului moțiunii de cenzură a fost reprogramată a doua oară din lipsă de cvorum, că nu va participa „la remorca incompetenţilor”, referindu-se la moţiunea depusă de USR PLUS şi AUR, și a precizat că singura moțiune contra Guvernului Cîțu pe care o votează este cea a PSD.

„Nu particip la mascarade, în general! Nu voi fi niciodată la remorca incompetenților! Ce înțelegeri să fac cu cei care patronează dezastrul din București și din marile orașe? Pentru mine și sute de mii de bucureșteni, USR-Plus și Orban înseamnă Nicușor și Clotilde!”, a scris senatorul PSD Gabriela Firea pe pagina de socializare.

Și a detaliat: „Adică dublarea și urmează triplarea prețului la transportul public, eliminarea subvenției pentru agentul termic – deci facturi uriașe -, gunoaie, șobolani, țânțari, mirosuri pestilențiale”.

Politicianul a precizat că nu are cu cine se alia și că singurul text de moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu care trebuie votat este cel al social-democraților.

Textul Moțiunii de cenzură al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se referă la situația economică actuală a țării și la scăderea nivelului de trai.

Gabriela Firea, senator PSD și prim vicepreședinte al partidului:

Afirmațiile Gabrielei Firea vin după ce vineri seară USR PLUS și AUR au depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

După ce vineri seară nu s-a întrunit cvorumul pentru a se lua act de depunerea moţiunii de cenzură, ședinţa online a Birourilor Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului, convocată sâmbătă dimineață, a fost amânată pentru a doua oară, tot din lipsă de cvorum, și va avea loc luni, la ora 12.00.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă