Gabriela Firea cere demisia miniştrilor Educaţiei, Sănătăţii şi Finanţelor. Aceşti miniştri trebuie să plece acasă

2 luni in urmă 16

„Atragem atentia presedintelui ca nesocotirea votului romanilor ar insemna o palma grea data celor care au votat pentru schimbare. Votul în favoarea echipei socia- democrate a fost un vot împotriva Guvernului PNL, împotriva modului nedemocratic al preşedintelui ţării de a face campanie electorală şi de a debalansa viaţa politică. Domnia sa nu trebuie să manifeste partizanat. Este o palma data de electorat fata de măsurile insuficiente şi de multe ori greşite în legătură cu gestionarea pandemiei.

Îi cer demisia ministrului de Finanţe explicit. Nu este de ajuns faptul că domnul Orba şi-.a dat aseară demisia.

Ministrii care au ingropat domeniul sanatatii, domeniul economiei, domeniul educatiei trebuie să plece imediat. Aflăm că ei încearcă să-şi găsească relaţii, pile pe la consilieri prezidenţiali şi pe la organizaţii PNL judeţene care au obţinut un scor mai bun, astfel încât să se perpetueze. Acesti ministri precum si ceilalti care au făcut foarte mult rău românilor trebuie sa plece acasă.

Preşedintele ţării nu are altă variantă democratică decât să recunoască votul românilor, sa accepte propunerea de prim ministru al PSD, adica Alexandru Rafila.

Cu partidul liberal nu vrem sa facem alianţă”, a spus Gabriela Firea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă