Gabriela Firea, atac la coaliție: „Românii fac foamea și mor prin spitale, nu că vă dați voi cu poșetele în cap, ca fetele! Fără pițiponci la guvernare!”

3 săptămâni in urmă 17

 Facebook.comGabriela Firea, senator PSD, mesaj pentru coaliție: „Fără pițiponci la guvernare!” Foto: Facebook.com

Senatorul PSD Gabriela Firea lansează un nou atac virulent la adresa celor din coaliției de guvernare, pe care îi acuză că nu se gândesc la problemele reale ale românilor și fac „circ, pentru că nici pâine nu e”. Vicepreședintele PSD a transmis în mesaj în care spune că „în timp ce băiețeii de la guvernare își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad, românii fac foamea și mor prin spitale” și încheie cu mesajul „Fără pițiponci la guvernare!”.

MIERCURI, 14 APRILIE 2021, 16:39

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

„Circ, pentru că nici pâine nu e! În timp ce băiețeii de la guvernare își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad de pe o zi pe alta, unii ajung în șomaj, alții lucrează cu jumătate de normă, altora li se micșorează salariile!

În vreme ce USR și PNL se amenință reciproc că își iau jucăriile și pleacă, în România nu mai găsești loc liber la analize gratuite, până în... iunie.

Ai bani, faci analizele contra cost, nu mai ai, te rogi să nu mori până când găsești loc la analize.

Doar ne-a spus Cîțu că Sănătatea nu e prioritate, iar Vlăduț Voiculescu a acceptat scăderea bugetului Sănătății, doar ca să obțină o funcție.

Acestea sunt problemele reale ale românilor, dragi politicieni de la PNL și USR, nu faptul că vă dați voi cu poșetele în cap, ca fetele, sau că vă puneți iubitele să vă apere pe Facebook, insinuând că ați fi Mesia!

Iar în timp ce voi faceți asta cu burta plină, românii fac foamea și mor prin spitale!

Fără pițiponci la guvernare!”, scrie Gabriela Firea, miercuri, pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă