Gabriela Firea a anunţat deschiderea circulaţiei pe Podul Ciurel. Cine a încercat să saboteze construcţia

2 months ago 2

Gabriela Firea a anunţat că circulaţia pe podul Ciurel va fi deschisă începând de sămbătă, 19 septembrie. Primarul General al Capitalei a ţinut să precizeze şi cine a încercat sabotarea construcţiei podului timp de zece ani. Mai exact, un apropiat al lui Nicuşor Dan.

"Sunt datoare să vă spun care au fost pierderile pe care le suferă bucureştenii. Este vorba şi despre pierderi financiare, s-au plătit în plus aproximativ 10 milioane de euro" , a declarat Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea, dezvăluiri de culise: "Şeful de campanie al lui Nicuşor Dan e soţul domnişoarei mele de onoare, Simona Gherghe"

"Sâmbătă se deschide circulaţia, vă invit să vedeţi cum arată podul Ciurel. Când am preluat fotoliul de primar General doar 10% din acest proiect era făcut, în proximitatea podului se află o casă care este propietatea unui co-fondator al asociaţiei "Salvaţi Bucureştiul". Dumnealui a dat în judecată Primăria sub mai multe pretexte pentru ca podul Ciurel să nu se construiască" , susţine Primarul General al Capitalei.

"S-a terminat această lucrare mare şi vom continua" , a menţionat Gabriela Firea.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools