Gabriela Cristea l-a mințit pe Tavi Clonda? Soțul vedetei a dat-o de gol, fără să își dea seama EXCLUSIV

2 luni in urmă 46

Problemele se țin scai de Gabriela Cristea! Prezentatoarea emisiunii “Urzeala soacrelor”, de la Antena Stars, a fost executată silit, în urma unui credit pe care bruneta a ales să îl facă în urmă cu18 ani. Soțul brunetei, Tavi Clonda, a fost surprins de o asemenea veste.

Gabriela Cristea l-a mințit pe Tavi Clonda?

Încă o veste proastă pentru Gabriela Cristea! Vedeta trebuie să plătească o sumă de bani în urma unui contract de credit din data de 5 februarie 2003.

Asta după ce o firmă de recuperare creanțe a obținut în instanță încuviințarea executării silite a vedetei de la Antena Stars. Decizia magistraților este definitivă și nu poate fi atacată în instanță.

În urma acestor zvonurii care au apărut în spațiu public, reporterii Impact.ro l-au contactat pe partenerul de viață al vedetei, Tavi Clonda pentru a ne spune cu exactitate cum stau lucrurile. 

“Habar nu am de așa ceva. Eu nu știu nimic despre subiectul acesta, nici ea nu cred că știe. Nu mi-a spus nimic despre asta”, a declarat Tavi Clonda.

Când a luat Gabriela Cristea creditul

Creditul luat de Gabriela Cristea a fost obținut în anul 2003, pe vremea când era o vedetă în plină ascensiune. Lumea începuse deja să știe cine este Gabriela și ce potențial are, pozase în revista pentru adulți Playboy și se bucura de toată atenția presei.

Motivul pentru care acceptase să se dezbrace goală pentru o revistă au fost banii, potrivit spuselor mamei ei adoptive, Paula Crăciunescu.

„Au venit colegii la mine și mi-au zis: ‘Tu vezi ce face fata ta? A pozat goală’. Le-am spus atunci tuturor că este treaba ei ce face și nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni nu știa, de fapt, că ea nu avea bani”, a dezvăluit Paula Crăciunescu la vremea respectivă.

Somată să dea și o mașina

Gabriela Cristea a fost somată recent să predea cheile și actele automobilului marca Volvo, înregistrat pe firma regretatului om de afaceri Marcel Toader, și pe care ea i l-a confiscat fostului soț, în contul pagubei de 400.000 de euro.

De precizat este faptul că aceasta a fost căsătorită cu omul de afaceri, Marcel Toader, de care s-a despărțit, cu scandal, după doar câțiva ani.

Gabriela Cristea nu a participat la înmormântarea lui Marcel Toader

Gabriela Cristea și Marcel Toader au rămas cu resentimente după ce au ajuns la divorț. Prezentatoarea de televiziune s-a judecat mult timp cu fostul afacerist din cauza anumitor sume de bani.

Vedeta l-a acuzat de multe ori pe Marcel Toader că îi umblă în conturi și îi extrage anumite sume. Marcel Toader nu s-a lăsat mai prejos și a jignit-o pe Gabriela de câte ori a avut ocazia.

În urmă cu doi ani, fostul afacerist a decedat, iar prezentatoarea nu a putut să-l ierte niciodată și nu a participat nici la înmormântarea acestuia.

În urmă cu câțiva ani, Gabriela l-a cunoscut pe Tavi Clonda la Kanal D. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut și formează un cuplu extrem de solid. Mai mult decât atât, cei doi s-au căsătorit și au împreună și două fetițe superbe.

 

The post Gabriela Cristea l-a mințit pe Tavi Clonda? Soțul vedetei a dat-o de gol, fără să își dea seama EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă