Gabriela Cristea, decizie radicală după ce s-a vindecat de covid-19. La cine a apelat

4 săptămâni in urmă 21

Gabriela Cristea a luat o decizie radicală! Fanii acesteia sunt surprinși de hotărârea vedetei. La cine a apelat după ce s-a vindecat de COVID-19?

Ce decizie radicală a luat Gabriela Cristea?

Gabriela Cristea face parte din șirul lung de vedete care s-au infectat cu coronavirus și care au ales să vină cu detalii despre perioada grea trăită. Vedeta a apelat la un psiholog după ce s-a vindecat de COVID-19, ocazie cu care a aflat că virusul afectează inclusiv sistemul nervos-vegetativ.

Prezentatoarea de televiziune s-a confruntat cu atacuri de panică și s-a gândit inclusiv la scenarii teribile în care soțul și copiii săi ar putea fi în pericol. Din fericire, bruneta a contractat o formă ușoară a bolii. Simptomele cu care s-a confruntat au fost suportabile, dar problemele au apărut după ce soția lui Tavi Clonda a rămas fără gust și fără miros.

“Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii, am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa, nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38, am rămas fără gust și fără miros. M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des”, a povestit Gabriela Cristea.

Moderatoarea a avut atacuri de panică, motiv pentru care a apelat la un specialist pentru a putea ieși din această situație. Atunci a fost momentul în care a aflat că oamenii pot intra în depresie la o lună de la infectarea cu acest virus.

„Am avut fobii și în timpul bolii”

Vedeta a avut parte de gânduri foarte grele când se trezea în mijlocul nopții și îi veneau în minte scenarii teribile. Aceasta a povestit în detaliu momentele prin care a trecut în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars. 

“Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a mai spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

The post Gabriela Cristea, decizie radicală după ce s-a vindecat de covid-19. La cine a apelat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă