Gabriel Torje, „uitat” de Mirel Rădoi! „Nu m-a căutat nimeni din noul staff”. De ce s-a retras de la națională Ciprian Tătărușanu

3 luni in urmă 19

Gabriel Torje are 31 de ani și a jucat 57 de partide la echipa națională. La echipa de club este titular, dar selecționerul Mirel Rădoi nu are ochi și pentru el. Internaționalul de la AEL Larissa se plânge că nu a fost căutat de nimeni din noul staff.

Gabriel Torje nu a marcat niciun gol în campionat, dar este titular la AEL Larissa. Cu toate acestea nu a fost căutat de nimeni de la echipa națională. Fostul dinamovist a înscris 12 goluri în tricoul primei reprezentative în 57 de partide.

„Nu am vorbit cu nimeni din noul staff. Nu m-a sunat nimeni! Ratarea calificării atârnă greu. Nu trebuie să dăm vina pe ultimul meci.

Au fost momente în care naționala a jucat destul de bine, dar și multe situații mai puțin bune. Speram să văd naționala la un turneu final chiar și de acasă. Este un turneu final special, dar nu știm dacă se va disputa în toate țările din cauza pandemiei”, a declarat Gabriel Torje la Digi Sport.

Gabriel Torje: „Intervine oboseala”

Jucătorul AEL Larissa îl înțelege foarte bine pe Ciprian Tătărușanu și este convins că portarul lui AC Milan s-a retras de la echipa națională pentru că a obosit.

„După o perioadă lungă la echipa națională, 11 sau 12 ani, intervine oboseala. Este greu când joacă naționala, iar colegii de la echipa de club stau acasă și se odihnesc. S-a gândit să stea mai mult alături de familie. Este un băiat extraordinar și cu un caracter foarte frumos” a mai spus fostul dinamovist.

Torje fost puțin ironic în momentul în care a fost întrebat ce sfaturi are pentru Valentin Mihăilă și Louis Munteanu, fotbaliști tineri care s-au transferat de puțin timp la formații din prima ligă italiană.

„Cei din staff știu ce să le spună și ce să-i învețe. Dacă aș fi jucat 10 ani în Serie A aș fi știut ce să le spun. Acolo lucrurile sunt mai organizate decât la noi. De asta ei vând jucători cu 20 sau 50 de milioane și noi vindem cu 5 milioane”, a mai afirmat Torje.

The post Gabriel Torje, „uitat” de Mirel Rădoi! „Nu m-a căutat nimeni din noul staff”. De ce s-a retras de la națională Ciprian Tătărușanu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă