Gabriel Torje: "Dacă vine acum psihologul, înnebunește!" De ce nu ar funcționa această variantă cu jucătorii lui Dinamo

6 zile in urmă 9

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Astfel, trupa pregătită de Mircea Rednic a ajuns la treisprezece meciuri consecutive fără victorie în primul eșalon și se află pe locul 15, Academica Clinceni fiind singura echipă clasată mai slab. 

Gabriel Torje: "Dacă vine acum psihologul, înnebunește!" De ce nu ar funcționa această variantă cu jucătorii lui Dinamo

La scurt timp după meci, atât Iuliu Mureșan cât și Gabriel Torje au explicat faptul că există probleme de ordin psihologic printre fotbaliștii lui Dinamo.

Cu toate acestea, atacantul de 32 de ani din Ștefan cel Mare a lăsat de înțeles că nici măcar un psiholog nu îi poate ajuta în acest moment pe cei din vestiarul "câinilor roșii", deoarece i-ar fi greu să înțeleagă prin ce trec, dacă nu a jucat fotbal la rândul lui. 

”Dacă vine acum psihologul, înnebunește. El știe despre viață, aici e sport, nu știu cât ar putea să ne ajute. Pentru că, dacă vine unul care n-a jucat niciodată fotbal, e greu să știe cum se simte un jucător care pierde mai multe meciuri la rând”, a declarat Torje, la flash-interviul după meci.

Iuliu Mureșan crede că există un blocaj mental printre fotbaliștii lui Dinamo

Oficialul lui Dinamo i-a numit pe unii fotbaliști ai echipei "foști jucători" și se teme că va fi prea târziu dacă revirimentul lor va veni abia după pauza din iarnă.

"Sper că se vor îndrepta lucrurile, deși, la un moment dat, azi am jucat mult mai bine, am avut ceva ocazii, dar ne-am tăiat. Am avut și pauza de două săptămâni. Deși Voluntari e echipă bună, așteptam măcar un egal, dar se pare că m-am înșelat. Ce pot să zici când avem numai 8 puncte și ultima victorie în 2 august? Pot să-i laud? Nu administrația are cea mai mare vină pentru că noi am obținut niște succese.

Nu cred că nu vor, n-au de ce să nu-și dorească să câștige. E un blocaj și mental, dar nu numai asta. Eu refuz să cred că e lipsă de valoare a lotului, eu cred că echipa joacă mult sub valoarea individuală a jucătorilor. Poate unii sunt foști jucători. Sunt multe de analizat și încerc să mă abțin. Lipsesc multe, acea dorință de a câștiga, acea îndârjire pentru balon. Suntem o echipă fără vlagă și destul de moale.

Nu putem să aducem 100 de jucători. E foarte greu să-i omogenizezi. Am sperat ca această pauză să aducă o schimbare. Acum sperăm ca după vacanța de iarnă, dar să nu fie prea târziu. Sigur va fi o schimbare în pauza de iarnă. Tot sperăm că la următoarea pauză, însă trebuia azi. Mircea Rednic pregătește foarte bine echipa, antrenamentele sunt frumoase, e o atmosferă foarte bună, dar când să ne dăm examenul nu mai trecem.

Eu zic că deja e alarmantă situația, dar nu e pierdută. Trebuie să muncim în continuare, să ne omogenizăm și să vină un declic. Eu sper să fie etapa viitoare, când trebuie să câștigăm. Sperăm să jucăm ca în prima repriză de azi și poate vom câștiga", a mai spus Mureșan, după partida de la Voluntari.

Etichete: dinamo , gabriel torje , fc voluntari dinamo

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă