Gabriel Torje a marcat împotriva Rapidului după o pauză de 11 ani! Horațiu Moldovan nu a avut nicio șansă la șutul năpraznic | VIDEO

1 lună in urmă 24

Gabriel Torje a marcat împotriva Rapidului, sâmbătă seară, în „Ștefan cel Mare”, în minutul 55, și a deblocat tabela de marcaj, într-un duel din etapa a 13-a din Liga 1.

Deian Sorescu a urcat foarte mult în flancul drept, a scos balonul la marginea careului, de unde Gabi Torje l-a lovit năpraznic, sub bară, fără speranțe pentru portarul Rapidului, Horațiu Moldovan.

A fost al doilea gol marcat de Gabriel Torje împotriva celor de la Rapid, în meciurile oficile, din întreaga carieră. Primul dintre goluri fusese marcat pe 15 august 2010, într-o partidă Dinamo -Rapid, terminată scor 3-2.

Gabriel Torje, marcator după 11 ani împotriva Rapidului!

Golul marcat de Gabriel Torje este cel de-al treilea pentru Dinamo de la revenire. Primele două fuseseră reușite contra celor de la FC Botoșani și UTA  Arad, în etapele 9 și 11.

Vezi VIDEO faza golului aici!

 


Echipele de start:

  • Dinamo: Iliev –  Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Itu, Răuță, Espinosa – Torje, Ivanovski, Măgureanu
    Rezerve: Eșanu, Ehmann, Giafer, Filip, Matei, Bordușanu, Neicuțescu, Vestenicky, Bani
  • Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Grigore, Iordache – Crepulja, Albu – Stahl, Sefer, Hlistei – Bălan
    Rezerve: Drăghia, Nastos, Moise, Carnat, Filie, FLorica, Alami, Bnou Marzouk, Ioniță

 

The post Gabriel Torje a marcat împotriva Rapidului după o pauză de 11 ani! Horațiu Moldovan nu a avut nicio șansă la șutul năpraznic | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă