Gabriel Cotabiță, internat în spital cu COVID-19. Aela, fiica acestuia: „Nu este o formă gravă, nu este intubat”

1 lună in urmă 27


Gabriel Cotabiţă se află internat la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a anunţat fiica artistului, Aela. Acesta are o formă uşoară, dar are nevoie de supraveghere medicală, având în vedere că are şi alte probleme medicale, informează Spynews.


Aela Cotabiţă, fiica lui Gabriel Cotabiță, a declarat, marți, la Antena Stars, că artistul este internat în spital, cu COVID-19.


"E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile, dar sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate", a declarat Aela Cotabiţă la Antena Stars, conform Spynews.


Fiica artistului a precizat că Gabriel Cotabiţă s-a testat după ce a avut anumite simptome.


"El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte. A avut anumite simptome şi au decis să se testeze. Tuse şi o stare de oboseală mai accentuată. Existând şi alte condiţii medicale cea mai bună variantă era să se urmărească evoluţia în spital şi aceasta a fost recomandarea medicilor", a mai spus Aela Cotabiţă.


În 2015, Gabriel Cotabiţă a stat mai multe zile în comă, după ce a făcut un stop cardio-respirator.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă