Gabi Torje s-a întors la Dinamo pus pe glume: „Hai, că mă dor fălcile!” + „Numărul 10 nu bagă alunecări”

1 lună in urmă 17

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021, 14:43 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 14:59

Gabi Torje (31 de ani) s-a întors la Dinamo cu zâmbetul pe buze. „Piticul” a întreținut atmosfera la conferința de presă de astăzi, cea în care roș-albii și-au prezentat ultimele patru transferuri.

Reîntors la Dinamo, Gabi Torje pare să fie omul potrivit la locul potrivit. Mijlocașul a descrețit frunțile la conferința de astăzi și a mai îndulcit din atmosfera sumbră care a pus stăpânire pe Dinamo în ultimele luni. Torje a glumit cu colegii, cu administratorul Iuliu Mureșan, dar și cu jurnaliștii prezenți în sala de conferințe.

Gabi Torje s-a întors la Dinamo pus pe glume

Discuția din jurul numărului de pe tricou a stârnit primele zâmbete. Torje va purta numărul 9, deși, inițial, și-ar fi dorit să fie „decar”. Venirea prietenului Cosmin Matei i-a dat însă planurile peste cap, fapt recunoscut inclusiv de Iuliu Mureșan.

Torje e bine pregătit, va prelua rolul de dirijor în teren. S-a schimbat deja aerul la Săftica, vă spun eu. Torje mi-a spus că, dacă nu vine Cosmin Matei, ia el numărul 10. Seara s-au schimbat lucrurile. Ne-am înțeles cu Cosmin. Apoi, m-a sunat Torje: «Domnule președinte, pot să iau și numărul 9! Să joace el cu 10» - Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Torje a intrat în jocul lui Mureșan: „Da, am luat până la urmă numărul 9. Numărul 10 nu stă să bage alunecări”

La finalul conferinței, jucătorii au trecut printr-o scurtă sesiune foto. Blițurile jurnaliștilor nu i-au plăcut prea mult lui Torje: „Hai, că mă dor fălcile”, a mai spus acesta.

Gabi Torje: „Mi-am dorit foarte mult să revin la Dinamo” 

„Dinamo e foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Am semnat, suntem aici, am venit să ajutăm Dinamo cât de mult putem noi. Nu vom face minuni, nu vom fi «Cei 4 Fantastici», dar ne vom dedica la fiecare antrenament. 

Vom intra când vom fi pregătiți să facem pasul. Mi-am dorit foarte mult să revin. Am mai discutat și cu alte cluburi din România, dar s-a întâmplat să nu semnez cu nimeni și să revin aici. Gabi Torje are nevoie de Dinamo, care e un brand. Eu sunt doar un jucător”, a explicat Torje, cel care se află la al doilea come-back în Ștefan cel Mare, după cel din 2018. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Iuliu Mureșan anunță un nou transfer la Dinamo: „A semnat. Ajunge mâine seară”

FOTO Dinamo și-a prezentat transferurile ca în vremurile bune: „Nu ne oprim aici! El va fi dirijorul” + primele reacții ale jucătorilor: „Noi avem nevoie de Dinamo, nu invers”

Playtech: IREAL! Descoperirea care poate salva omenirea de covid! Antidotul șoc pe care l-au găsit specialiștii


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă