Gabi Torje, extrem de sincer după FC Voluntari – Dinamo: „Psihic, suntem sub nivelul mării”. Înfrângere suferită chiar de ziua lui

1 săptămână in urmă 28

Gabriel Torje, căpitanul lui Dinamo, s-a arătat dezamăgit după eșecul cu FC Voluntari.

FC Voluntari și Dinamo București s-au întâlnit luni seară, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga 1, pe Stadionul „Anghel Iordănescu”, iar ilfovenii au învins cu scorul de 2-1, după golurile marcate de către Vadim Rață, în minutul 19, și Ion Gheorghe, în minutul 65. Pentru „câini” a marcat Deian Sorescu, în minutul 5.

Chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani, Gabi Torje a suferit cu Dinamo această înfrângere la Voluntari.

Gabriel Torje, extrem de sincer după FC Voluntari – Dinamo

La finalul partidei, Gabi Torje a vorbit despre situația de la Dinamo și a recunoscut că jucătorii nu stau deloc bine din punct de vedere psihic.

„E greu să vorbim, am început prost meciul, dar am reușit să marcăm. Am reușit apoi să echilibrăm, jocul ducea către un egal, care nouă ne convenea. Apoi a venit o greșeală personală, care face ca totul să se distrugă.

După, nu am mai avut încredere. Încrederea este cel mai greu de câștigat. Din punct de vedere fizic, suntem bine, avem jucători de valoarea, dar ne lipsește încrederea, pe care o putem câștiga doar prin victorii.

Ăsta este blocajul nostru. Și când aveam 1-0, dar și la 1-1, parcă ne era teamă să nu luăm gol, pentru că știam că nu avem puterea să ne revenim. Era clar că dacă ne vor marca, vom cădea. Psihic, suntem sub nivelul mării.

Fotbalul este dificil, pentru că nu depinzi doar de tine, depinzi de grup, de staff, de conducere. Trebuie să formăm o familie și să o scoatem pe Dinamo din acest loc, care nu ne onorează.

Mai sunt meciuri de jucat, mai e play-out-ul, sper să reușim să adunăm puncte și să avem o misiune mai ușoară în play-out. Eu cred cu tărie că nu avem o echipă care să se bată la retrogradare, dar toate astrele ne-au adus aici”, a spus Gabi Torje, potrivit Digi Sport.

The post Gabi Torje, extrem de sincer după FC Voluntari – Dinamo: „Psihic, suntem sub nivelul mării”. Înfrângere suferită chiar de ziua lui appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă