Gabi Tamaș, sincer cu privire la posibilul transfer al lui Florin Tănase: ”E păcat”. Regretul fundașului de la Voluntari

3 săptămâni in urmă 26

  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

  • Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

Decarul ”roș-albaștrilor” este dorit la Al Nasr, club dispus să achite cele trei milioane de euro care reprezintă clauza de reziliere a contractului lui Florin Tănase, căruia îi pregătește un salariu de aproape un milion de euro.

Gabi Tamaș, sincer cu privire la posibilul transfer al lui Florin Tănase

Deși latura financiară este clar avantajoasă, Gabi Tamaș consideră că ar fi ”păcat” ca Florin Tănase să ajungă în Emiratele Arabe Unite, realizând o paralelă cu altă generație a fotbalului românesc, în care cei mai importanți jucători din Liga 1 făceau pasul în campionate puternice ale Europei.

E puţin păcat, sincer să vă spun. Dacă staţi să vă gândiţi, pe vremurile noastre, se transfera lumea la… Cosmin Contra, Chivu, Mutu, Lobonţ… la echipele unde s-au transferat. Acum nu prea mai putem să ajungem în Europa la echipe mari.

E păcat, dar decizia este a jucătorului. Dacă are o ofertă bună, vă daţi seama că nu poate refuza nimic”, a declarat Gabi Tamaș.

Florin Tănase, tentat de un transfer în Emiratele Arabe Unite

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună de la 19:05, pe Digi World, în Digi Online.

După ultimul meci al anului, 1-1 cu Sepsi, Florin Tănase a recunoscut că ar alege un transfer la un club unde ar încasa un salariu mare în detrimentul performanței sportive.

Sunt sincer, aș alege bani mai mulți. Ce? Acolo nu se joacă fotbal? Toată lumea spune că avem un campionat cel mai slab și dacă pleacă unul în Arabia zicem 'vai, unde s-a dus'!”, a recunoscut Florin Tănase.

Etichete: gabi tamas , al nasr , florin tanase

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă