Gabi Tamaş şi-a ieşit din fire: "Eu nu cer decât să fiu plătit aşa cum mi s-a promis". Nemulţumirile jucătorilor

1 lună in urmă 18

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Echipa a pierdut luni, cu Chindia Târgovişte, scor 0-1, la capătul unui meci în care a avut ocazii foarte mari, iar frustrările au răbufnit astăzi. 

La Voluntari, jucătorii sunt neplătiţi din decembrie

Ultimul salariu primit de jucători este cel din decembrie, iar de atunci nu li s-a mai achitat niciunul. La dosarul de licenţiere pentru sezonul viitor, fiecare echipă trebuie să fie cu plăţile la zi către terţi pentru anul care se încheie pe 31 decembrie, iar jucătorii cred că nici acei bani nu li s-ar fi dat dacă nu erau obligaţi.

În această dimineaţă, echipa a fost la un pas să nu se antreneze. Abia după ce directorul general Bogdan Bălănescu a purtat o discuţie cu fotbaliştii şi i-a asigurat că se fac eforturi pentru rezolvarea situaţiei, motivând că de la echipa niciodată nu a plecat cineva neplătit, jucătorii au acceptat să intre pe teren.

Tamaş şi-a cerut salariile restante la Voluntari şi a fost la un pas să nu se antreneze 

Gabi Tamaş, de departe liderul formaţiei din Voluntari pe teren şi în vestiar, a fost cel care şi-a solicitat drepturile, iar cererea sa a fost susţinută imediat de ceilalţi lideri ai vestiarului.

"Nu cer nimic în plus, decât banii care mi se cuvin! Atunci când am acceptat să vin de la "U" Cluj mi-au promis că salariile vor fi achitate aşa cum e normal. N-am cerut cine ştie ce salariu, dar mi s-a garantat că se plateşte la timp. Atunci să nu mă mai antrenez nici eu, nu?", i-a spus Tamaş lui Bălănescu.

Jucătorii lui Bogdan Andone sunt deranjaţi şi de nemulţumirea conducerii care îi acuză că nu joacă spectaculos, deşi echipa se luptă să scape de la retrogradare şi este nevoie în primul rând de puncte. 

Voluntari are doar trei goluri primite în ultimele 8 etape, perioadă în care au fost patru victorii, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri. Iar printre ele, victorie la Viitorul şi rezultate de egalitate cu Universitatea Craiova şi cu CFR Cluj.

Etichete: gabi tamas , bogdan balanescu , salarii voluntari
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă