Gabi Tamaș nu se dezminte! A spus lucrurilor pe nume și după remiza de la Mediaș. Ce l-a nemulțumit

2 săptămâni in urmă 19

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Noul desfășurător al Ligii 1, în play-out, cu meciuri disputate într-o singură manșă, menține suspansul în lupta pentru evitarea retrogradării. Tamaș le-a transmis un mesaj ferm colegilor săi și a spus că astfel de remize nu ajută gruparea din Ilfov.

”Ne bucurăm că nu am pierdut. Dar, nouă ne trebuie cât mai multe puncte, pentru a nu avea emoții cu retrogradarea. E adevărat că începem să arătăm mai bine, s-au făcut câteva transferuri, începem să ne omogenizăm.

Dar, noi trebuie să luăm puncte de acum, nu punct”, a spus Tamaș, la final.

VIDEO cu Gabi Tamaș, după Gaz Metan - FC Voluntari 1-1

Gabi Tamaş şi-a ieşit din fire: "Eu nu cer decât să fiu plătit aşa cum mi s-a promis". Nemulţumirile jucătorilor

Voluntariul era considerat înainte unul dintre cluburile stabile financiar, la care jucătorii nu aveau nemulţimirile colegilor de la alte echipe, neplătiţi cu lunile.

Ultimul salariu primit de jucători este cel din decembrie, iar de atunci nu li s-a mai achitat niciunul. La dosarul de licenţiere pentru sezonul viitor, fiecare echipă trebuie să fie cu plăţile la zi către terţi pentru anul care se încheie pe 31 decembrie, iar jucătorii cred că nici acei bani nu li s-ar fi dat dacă nu erau obligaţi.

În această dimineaţă, echipa a fost la un pas să nu se antreneze. Abia după ce directorul general Bogdan Bălănescu a purtat o discuţie cu fotbaliştii şi i-a asigurat că se fac eforturi pentru rezolvarea situaţiei, motivând că de la echipa niciodată nu a plecat cineva neplătit, jucătorii au acceptat să intre pe teren.

Tamaş şi-a cerut salariile restante la Voluntari şi a fost la un pas să nu se antreneze 

Gabi Tamaş, de departe liderul formaţiei din Voluntari pe teren şi în vestiar, a fost cel care şi-a solicitat drepturile, iar cererea sa a fost susţinută imediat de ceilalţi lideri ai vestiarului.

"Nu cer nimic în plus, decât banii care mi se cuvin! Atunci când am acceptat să vin de la "U" Cluj mi-au promis că salariile vor fi achitate aşa cum e normal. N-am cerut cine ştie ce salariu, dar mi s-a garantat că se plateşte la timp. Atunci să nu mă mai antrenez nici eu, nu?", i-a spus Tamaş lui Bălănescu.

Etichete: gabi tamas , salarii voluntari , gaz metan voluntari 1-1 video , play-out program
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă