Gabi Tamaș, momente de clasă mondială la Giurgiu! Fundașul de 37 de ani, pasă genială în Astra – Voluntari FOTO & VIDEO

1 lună in urmă 19

Gabi Tamaș (37 de ani) a fost coautor la unul dintre golurile celor de la Voluntari, în victoria de pe terenul Astrei Giurgiu. Fundașul a oferit o pasă decisivă de peste 50 de metri, la reușita lui Marcelo Veiga Lopes.

FC Voluntari a mers pe terenul celor de la Astra, într-un meci care a contat pentru etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1. Ilfovenii veneau după o serie de patru meciuri fără victorie, în timp ce situația gazdelor era și mai dramatică. Patru eșecuri și o remiză au bifat giurgiuvenii în ultimele partide.

Cele două echipe se bat pentru evitarea retrogradării. Etapa a adus și primul nume care va părăsi Liga 1. Poli Iași merge în liga secundă, după eșecul cu Hermannstadt, 0-1.

Gabi Tamaș, momente de clasă mondială la Giurgiu! Fundașul de 37 de ani, pasă genială în Astra – Voluntari

FC Voluntari a deschis surprinzător scorul pe terenul celor de la Astra. Jefte Batancor a profitat de un carambol și a dat lovitura în minutul 27.

Imediat după pauză, a venit momentul de geniu al lui Gabi Tamaș. Fostul fundaș al naționalei a trimis o pasă de peste 50 de metri și l-a lăsat singur cu portarul pe Lopes. Acesta nu a ratat ocazia celui de-al doilea gol în Liga 1 și l-a învins pe Popa. (Min. 50 – VIDEO AICI)

Reușita lui Gabi Tamaș nu este singura de acest gen în acdest sezon. Fundașul a pasat la fel de frumos și în meciul cu Academica Clinceni.

Gabi Tamaș a debutat în echipa naţională în 2003 şi a strâns 67 de meciuri şi trei goluri marcate.

 

ECHIPELE DE START:

ASTRA GIURGIU: Popa – David Bruno, Găman, Graovac, Lamanje – Canadija, Boe Kane, Răduț – Merloi, Montini, V. Gheorghe

REZERVE: Bolboașă, Jovanovic, Raspopovic, Balaure, Stahl, Krpic, Șerban, Wuthrich, Crepulja
ANTRENOR: Ionuț Badea

VOLUNTARI: Rîmniceanu – Veiga, Tamaș, Armaș, Al. Vlad – Al. Ilie, Droppa, Tavares, I. Gheorghe – Betancor, Da Veiga Lopes

REZERVE: Lavin, Balaur, Achim, Satli, C. Costin, Briceag, Pesic, Mailat, Angelov
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Marin Anastasovici” (Giurgiu)
Arbitri: Horia Mladinovici (Bucureşti), Mihai Marica (Bistriţa), Ciprian Danşa (Satu Mare)

200 de mii de euro este cota lui Gabi Tamaș, conform transfermarkt

The post Gabi Tamaș, momente de clasă mondială la Giurgiu! Fundașul de 37 de ani, pasă genială în Astra – Voluntari FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă