Gabi Tamaș, încrezător după ce a oferit o pasă de gol în Academica Clinceni – Voluntari: „Nu vom avea emoţii la retrogradare!” + Ce spune despre o convocare la națională

1 lună in urmă 1

Gabi Tamaș, fundașul ilfovenilor de la FC Voluntari, a oferit o pasă de gol în meciul cu Academica Clinceni, câștigat de echipa sa cu scorul de 1-0. La finalul partidei, Tamaș a vorbit despre viitorul echipei FC Voluntari, dar și despre o posibilă convocare la naționala României.

Gabi Tamaș (37 de ani) a fost transferat de FC Voluntari, în luna februarie a acestui an, de la U Cluj, pentru 35.000 de euro.

FC Voluntari se află pe locul 12 din Liga 1, cu 28 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

Gabi Tamaș, încrezător după ce a oferit o pasă de gol în Academica Clinceni – Voluntari

Fundașul Voluntariului susține că formația antrenată de Bogdan Andone nu va avea probleme cu retrogradarea, dacă va continua să joace cum a făcut-o în meciul cu Academica Clinceni. Cât despre o posibilă convocare la echipa națională, Tamaș a oferit un răspuns în stilul caracteristic.

„Orice punct contează pentru noi, trebuie să luptăm până la capăt, să luăm cât mai multe puncte ca să supravieţuim şi să nu avem emoţii la finalul campionatului. Dacă ne luptăm cum am luptat azi, nu vom avea emoţii la retrogradare. Cu Ioan Andone pe bancă m-am simţit bine, ca în tinereţe (n.r. râde). Eu mai am un meci cu Hermannstatd şi vorbim după despre naţională”, a declarat Gabi Tamaș, la finalul meciului.

Gabi Tamaș, mesaj pentru Mirel Rădoi

Gabi Tamaș crede că Mirel Rădoi ar trebui să continue pe drumul reconstrucției și a recunoscut că este cu gândul doar la Voluntari, acolo unde a fost dorit în mod special de Ioan Andone.

„Am avut câteva ocazii, e bine că n-am pierdut, ne luptăm în continuare. Per total, cred că staff-ul este mulțumit de noi azi. Bineînțeles că a fost greu fără Bogdan Andone, păcat că nu ne-a ieșit, dar continuăm să muncim și să ajungem unde ne-am propus. Nu prea mă mai gândesc la echipa națională, având în vedere vârsta pe care o am. Eu zic să meargă pe același drum, al reconstrucției”, a spus Gabi Tamaș, după remiza cu Dinamo, 1-1, din etapa trecută.

The post Gabi Tamaș, încrezător după ce a oferit o pasă de gol în Academica Clinceni – Voluntari: „Nu vom avea emoţii la retrogradare!” + Ce spune despre o convocare la națională appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă