Gabi Tamaș, dezvăluiri incredibile despre motivul pentru a care a fost dat afară de la CFR Cluj, după numai o săptămână: „Doamne, Doamne e sus şi vede!”

4 luni in urmă 13

Gabi Tamaș, actual stoper, în Liga 2, la Universitatea Cluj, a vorbit despre adevăratul motiv pentru care, în 2013, a fost dat afară de la CFR Cluj, după numai o săptămână.

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj de la acel moment, a declarat că problemele din viața extrasportivă i-au silit pe oficialii ardeleni să rezilieze contractul cu Gabi Tamaș.

Gabi Tamaș, dezvăluiri incredibile despre motivul pentru a care a fost dat afară de la CFR Cluj

Fotbalistul, în vârstă de 36 de ani, susține că, conform contractului, trebuia să primească o sumă de bani la semnătură. Însă, pentru a nu mai achita suma respectivă, oficialii lui CFR Cluj ar fi invocat anumite probleme din viața extrasportivă ale jucătorului și, astfel, au reziliat contractul cu acesta.

„Ştiu ei foarte bine ce s-a întâmplat. Trebuiau să-mi dea banii aceia la semnătură, pe care-i vorbisem. Asta ştiţi? Nu ştiţi! Noi ne-am înţeles cu o chestie şi poate nu mai aveau bani la momentul respectiv.

Şi atunci au zis că mai bine să dea în mine, că Tamaş oricum e predispus la nebunii şi apoi anunţăm că l-am dat afară. Să fie sănătoşi! Roata e rotundă şi se tot învârte. Doamne, Doamne e sus şi vede!”, a declarat Gabi Tamaș, pentru Fanatik.

Gabi Tamaș a vorbit despre scandalul pe care l-a avut cu Mirel Rădoi, la FCSB

Gabi Tamaș a vorbit despre scandalul pe care l-a avut cu Mirel Rădoi, actual selecționer al naționalei României, pe când acesta era antrenor principal la FCSB.

Fundașul central susține că nu i-a picat bine faptul că Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB, însă mărturisește că a îngropat „securea războiului” și că, între cei doi, nu mai există niciun conflict.

„Nu m-am certat cu Rădoi. E o relație bună între noi. Știi că mie nu-mi place să vorbesc de nimeni în general, iar cei care mă critică ar face bine să-și vadă de oalele lor de acasă. Iar apropo de Rădoi, când am văzut că a vorbit de mine acum ceva timp, i-am spus și eu câteva vorbe așa, la nervi.

Se ceartă și frații, și familia, iar apoi se împacă. Au fost niște chestii contradictorii, dar apoi ne-am văzut la un meci al naționalei și râdeam. Asta înseamnă să fii bărbat!

Normal că nu mi-a căzut bine acel moment, dar viața merge înainte. Și cu mine, și fără mine, și cu Rădoi, și fără Rădoi. Asta a fost decizia lui atunci, trecem peste… Nu mai dăm timpul înapoi. O ceartă și gata!”, a spus Gabi Tamaș.

The post Gabi Tamaș, dezvăluiri incredibile despre motivul pentru a care a fost dat afară de la CFR Cluj, după numai o săptămână: „Doamne, Doamne e sus şi vede!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă