Gabi Tamaș, dezamăgit că Daniel Pancu nu mai e antrenor la Poli Iași. „Poate ieşeam împreună după meci”. Ce s-a întâmplat la întâlnirea în care cei doi au exersat cum „să sară la cap”

1 lună in urmă 2

Gabi Tamaș este pregătit să joace primul meci titular după ce s-a întors în Liga 1. Fostul internațional are șanse mari să intre încă din primul minut al partidei Poli Iași – FC Voluntari, programată pe 1 martie. Fundașul lui Bogdan Andone are un regret. Daniel Pancu nu mai este antrenor la Iași și nu pot să facă „o ieșeală” ,după meci, ca pe vremuri.

Gabi Tamaș a plecat brusc de la U. Cluj și s-a întors la FC Voluntari, o echipă aflată pe penultimul loc, amenințată de retrogradare. Pe 1 martie, ilfovenii au meci la Iași, cu ultima clasată. Fostul fundaș al naționalei a jucat 12 minute în duelul cu FC Argeș și este pregătit să intre din primul minut în duelul din Moldova. Are un singur regret: Daniel Pancu nu mai este antrenor la Iași.

„Îţi pare rău că ratezi întâlnirea cu Daniel Pancu? Până de curând a fost antrenor la Poli Iaşi?

Că o ratez? Poate ieşeam împreună după meci” a spus cu umor fundaşul de la FC Voluntari.

Gabi Tamaș se va întâlni cu Andrei Cristea, fostul său coleg de la Dinamo… actualul antrenor al formației din Moldova.

„Eu în locul lui mai continuam să joc fotbal, poate a acceptat prea devreme să devină antrenor, ca şi fotbalist a dat foarte multe goluri” a mai spus Gabi Tamaş.

Gabi Tamaș și Daniel Pancu, „antrenament” într-un bar

Gai Tamaș și Daniel Pancu se cunosc de mult. Au jucat la echipa națională a României, dar au fost tovarăși și la câteva escapade nocturne. După una dintre ele, Pancu s-a ales cu nasul spart și ochiul vânăt.

„A fost o neînțelegere. El a vrut să-mi arate tehnica pe care jucătorii o folosesc în Anglia să sară la cap, apoi m-a lovit în față”, a explicat Pancu, amuzat, pentru englezii de la „The Guardian”.

Fostul rapidist a lămurit apoi lucrurile și a recunoscut că a fost vorba de un conflict foarte serios.

„La un moment dat, eu n-am mai suportat, l-am înjurat, l-am făcut în toate felurile, l-am condus spre ieșire, iar apoi m-am trezit cu un cot direct în nas. Între timp venise și soția lui, au început femeile să strige și l-au potolit în câteva secunde.

I-am spus că nu sunt supărat pe el, deși Tamaș a povestit cum că aș fi fost în spital. Eu l-am rugat de patru ori să se potolească. Am avut mereu o relație foarte bună, m-a surprins Gabi, dar de fapt nu era el.

Ce m-a deranjat a fost că el n-a explicat cum ne-am înțeles noi atunci (n.r. că i-a arătat cum se sare la cap în fotbalul englez)”, a povestit Daniel Pancu.

The post Gabi Tamaș, dezamăgit că Daniel Pancu nu mai e antrenor la Poli Iași. „Poate ieşeam împreună după meci”. Ce s-a întâmplat la întâlnirea în care cei doi au exersat cum „să sară la cap” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă