Gabi Tamaș, anunț despre retragere: ”Mă cam dor toate”. Ce a spus despre parcursul surprinzător reușit de Voluntari

4 săptămâni in urmă 29

  • Liga 1: Gaz Metan - Universitatea Craiova, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Rapid - Botoșani, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

La finalul jocului decis de golul lui Marius Briceag, Gabi Tamaș, liderul din teren al echipei, a vorbit despre parcursul surprinzător al echipei din acest sezon și a transmis că se aștepta ca FC Voluntari să ajungă se bată la play-off în acest sezon.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Voluntari - UTA Arad:

Gabi Tamaș se gândește la retragere

De asemenea, fundașul de 38 de ani a anunțat că se gândește să se retragă în vară, mai ales dacă va reuși să joace în play-off cu FC Voluntari.

Nu știu dacă a mai fost vreodată să termine Voluntariul pe podium. A fost un meci dificil, știam cu ce echipă jucăm. Acum, că tot o să mă întrebi de play-off, play-out, nebunii, eu am spus mereu că noi am avut ca obiectiv să nu mai avem emoțiile de anul trecut.

Acum, se va schimba și obiectivul, să prindem play-off-ul. Nu l-am prins, se mai joacă. Mai trebuie măcar șase puncte, depinde de celelalte rezultate, pentru că e un clasament strâns. Eu mă așteptam să ajungem aici, i-am promis cuiva, anul trecut i-am promis, dar anul acesta mă țin.

După, nu știu dacă voi mai continua fotbalul. Nu știu, eu mă simt bine, dar, vă dați seama, mă cam dor toate. Nu se vede, nu arăt, dar, când ajung acasă, mă dor toate. Nu vreau să discut ce se va întâmpla după ce mă retrag. Poate voi mai încerca să mai joc un an, nu știu”, a declarat Gabi Tamaș.

FC Voluntari, locul trei în Liga 1 la finalul anului

După victoria cu UTA Arad, FC Voluntari a ajuns la 37 de puncte acumulate în 21 de runde și este pe locul trei în Liga 1, pe care va rămâne la finalul anului, indiferent de celelalte rezultate din această rundă.

Echipa lui Liviu Ciobotariu are un avans de opt puncte în fața celor de la Farul, echipa pe locul șapte, primul de sub linia care desparte participantele în play-off de cele care vor juca în play-out. Constănțenii au, însă, și un meci mai puțin disputat.

Etichete: gabi tamas , fc voluntari uta

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă