Gabi Tamaș a luat marea decizie, după ce primarul Florentin Pandele i-a propus să fie președinte-jucător la FC Voluntari: „S-a vorbit foarte mult de noi”

3 zile in urmă 26

Gabi Tamaș (37 de ani) își dorește să se retragă din activitatea de fotbalist, însă între timp s-a răzgândit și va mai continua un an la FC Voluntari.

Anunțul că „veteranul” Gabi Tamaș va mai juca încă un an pentru formația ilfoveană a fost făcut de Florin Cernat, directorul sportiv al lui FC Voluntari.

Cernat afirmă că Gabi Tamaș a spus că vrea să se retragă în contextul în care a avut o pasă proastă.

Gabi Tamaș a luat marea decizie, după ce primarul Florentin Pandele i-a propus să fie președinte-jucător la FC Voluntari

Totodată, pe 3 iunie, primarul Florentin Pandele i-a făcut o propunere lui Gabi Tamaș la scurt timp după terminarea barajului de menținere / promovare în Liga 1 cu Dunărea Călărași. Edilul își dorește ca fotbalistul să fie președinte-jucător la clubul ilfovean.

„A avut el așa o pasă, a fost presiune, s-a vorbit foarte mult de noi în ultima perioadă și de multe altele și probabil că și din cauza asta a reacționat așa. Dar el va continua cu noi cel puțin un an de acum încolo”, a spus Florin Cernat.

După ce a jucat la „U” Cluj, în Liga 2, Gabi Tamaș a semnat în februarie cu FC Voluntari. El a jucat 17 meciuri în tricoul formației ilfovene. Totodată, FC Voluntari reprezintă cea de-a 16-a echipă din cariera sa de fotbalist.

La FC Voluntari, Tamaș a înscris un gol și a dat o pasă decisivă.

În tricoul echipei naționale, Gabi Tamaș a strâns 67 de selecții și a înscris 3 goluri.

 

The post Gabi Tamaș a luat marea decizie, după ce primarul Florentin Pandele i-a propus să fie președinte-jucător la FC Voluntari: „S-a vorbit foarte mult de noi” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă