Gabi Tamaș a ”driblat” in extremis dezastrul și deplânge situația lui Dinamo: ”Cu mine nu-și permitea. Mergeam în Spania!”

1 lună in urmă 1

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Serie A: Parma - AS Roma, duminică, 16:00, Digi Sport 1

Stoperul, care a schimbat iar echipa în iarnă, când a semnat cu FC Voluntari, a recunoscut că e ”păcat” că Dinamo a ajuns într-o asemenea situație, iar vinovatul este considerat Pablo Cortacero.

Gabi Tamaș a evitat in extremis problemele de Dinamo și deplânge situație echipei

Eu nu cred că își permitea Cortacero să facă ce a făcut dacă eram eu la Dinamo. Păi mergeam până în Spania.

Nu mă interesează pe mine ce fac ei, mie îmi pare rău de Dinamo, e păcat că un club ca Dinamo a ajuns într-o asemenea situație”, a declarat Gabi Tamaș, după Clinceni - Voluntari 0-1.

Stoperul, aflat într-o formă sportivă excelentă la 37 de ani, a vorbit și despre Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo depistat cu cocaină.

Ce, s-a dopat cineva? Lasă că au fost și alții. Ce, pe alții nu i-au prins dopați sau cum? La noi se face tam-tam că Dinamo este un brand. Droguri, nedroguri, ei trebuie să joace și să iasă din situația asta”, a transmis Gabi Tamaș.

Pe lângă problemele financiare, parte de care acum se ocupă doar suporterii acțiuni, Pablo Cortacero, acționarul majoritar, fiind absent din viața echipei de luni bune, și scandalul cu Magaye Gueye, Dinamo este într-o situație dificilă și din punct de vedere sportiv.

”Câinii”, care n-au mai câștigat în Liga 1 de pe 31 ianuarie, de la 1-0 cu UTA, sunt pe locul 14 în Liga 1, cu doar 27 de puncte acumulate în 26 de runde, iar calificarea în play-off este ratată aproape și din punct de vedere matematic, diferența față de Academica Clinceni, care are un meci mai mult disputat, fiind de 10 puncte.

Următorul meci al lui Dinamo, care poate fi ultimul pentru Ionel Gane pe banca tehnică, este programat luni, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1, împotriva lui FC Argeș.

Etichete: gabi tamas , probleme financiare dinamo , pablo cortacero , magaye gueye cocaina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă