Gabi Tamaș a anunțat la ce vârstă vrea să se retragă: ”Am văzut că e unul în China sau în Japonia!”

1 lună in urmă 28

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Fostul internațional are ocazia să impresioneze și împotriva campioanei CFR Cluj, în partida din Gruia, transmisă în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21.30.

Iar Tamaș a făcut un anunț interesant - mai vrea să joace cel puțin 10 ani și să prindă un Campionat Mondial!

Gabi Tamaș: ”Ca să fii împlinit trebuie să te duci la un Mondial

Vreau să mă las de fotbal la 48 de ani! Am văzut că e unul în China sau în Japonia care joacă, mi se pare, la 54! Cât mă mai țin picioarele. Dacă nu, ridic mâna și zic atât a fost.

Ca fotbalist, ca să fii împlinit trebuie să te duci la un Mondial. Champions League am jucat, Europa League, Campionat European, dar n-am jucat la niciun Mondial. Poate voi fi convocat dacă ne calificăm și voi juca bine la echipa de club. Dacă nu, îl văd de la hotelul unde mă voi duce în vacanță”, a dezvăluit Gabi Tamaș la emisiunea de pe youtube, ”Fiță cu Adiță”.

Gabi Tamaș: ”Dacă mă gândeam la prostiile pe care le-am făcut, mă lăsam de fotbal

Notoriu pentru escapadele sale, fotbalistul a recunoscut că a făcut greșeli, dar nu se lasă pradă regretelor.

”Cu toții avem regrete, dar trecem peste și mergem înainte. Păi n-ai ce să-ți reproșezi până la urmă! Dacă stăteam așa și mă gândeam la regrete și prostiile pe care le-am făcut, mă lăsam de fotbal de mult timp! Viața merge înainte. Trebuie să-ți asumi ce faci. Dacă dau viața înapoi, poate le făceam la fel. Ai tot mintea aia de rebel. Cred că nu a apărut niciun sfert din tot ce am făcut în viața mea!

Dacă îmi iau datoriile îmi fac două blocuri! I-am văzut cum i-ai văzut și tu (n.r. banii)! Cu regrete, cu prostiile mele, viața merge înainte și nu mă uit înapoi”, a mai spus Tamaș.

Etichete: gabi tamas , cfr cluj fc voluntari , gabi tamas fc voluntari , gabi tamas retragere
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă