Gabi Szabo și-a adus aminte de atmosfera pe care a găsit-o la CSM București: „Se bârfeau unii pe alții” + Ce datorii avea clubul în 2017 | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 1

Gabi Szabo (45 de ani), președinte la CSM București, a acordat un interviu pentru emisiunea ProSport Live și a dezvăluit momentele în care a preluat clubul bucureșean în martie 2017.

Fosta sportivă susține că era un haos la această grupare, iar datoriile acumulate erau imense. De asemenea, primea sms-uri prin care angajații se bârfeau între ei, iar toate contractele au fost refăcute pentru că erau pline de erori de redactare.

Acum trei ani, datoriile clubului însumau 5,6 milioane de lei, conform declarațiilor oferite de Gabi Szabo.

Gabi Szabo și-a adus aminte de atmosfera găsită când a preluat pe CSM București: „Se bârfeau unii pe alții” + Ce datorii avea clubul în 2017

„Din decembrie 2017 ocup postul de director general prin concurs, la concurs a participat și o altă persoană. Oglinda unui manager sau conducător se reflectă și prin auditarea lui. În 4 iulie 2017, când mi-a fost predat clubul, habar n-am avut ce se întâmplă în acest club.

L-am invitat pe directorul general adjunct din acel moment, care era delegat cu semnătură de la directorul general. Pe 6 iulie a venit Curtea de Conturi. Nu am fost anunțată de aceasta vizită, au venit peste mine cele două doamne și mi-am dat seama imediat de anvergura problemelor din club”, și-a amintit Gabi Szabo.

„Coordonarea clubului era a directorului general adjunct. Am făcut adresă la Primărie și am cerut auditarea clubului. A fost gata în noiembrie, iar în noiembrie am avut raportul auditului din Primărie

Pe procesul verbal primit în martie 2018, atunci am preluat practic clubul, sunt debite de 5,6 milioane de lei, constatate de Curtea de Conturi. Furnizori, organizări de competiție fără buget de organizare. S-a depășit bugetul pentru așa ceva cu multe zeci de mii de euro .

Imediat am dat decizia internă, că să studiem documentele din arhivă. Am văzut că majoritatea lucrurilor sunt prescrise. Când am ajuns la CSM se bârfeau unii pe alții, dovada sunt și mesajele primite, unii încercau să se puna bine cu mine dând în colegul de lângă el. Mi s-a părut necolegial.

Am identificat o organigrama cu 70 de posturi, doar 10 aveau contracte de munca, restul detașări. Foarte multă dezordine, multe greșeli pe contractele de activitate sportivă. A trebuit să schimbam toate contractele, să stam de vorbă cu fiecare sportiv în parte, a fost o muncă uriașă. Au fost probleme de organizare, dar și pe partea sportiva trebuia ținută ștacheta sus”, a recunoscut Gabi Szabo.

The post Gabi Szabo și-a adus aminte de atmosfera pe care a găsit-o la CSM București: „Se bârfeau unii pe alții” + Ce datorii avea clubul în 2017 | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă