Gabi Szabo dezvăluie care e situația Cristinei Neagu la CSM București

2 luni in urmă 1

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

Voce puternică în cadrul echipei și în handbalul românesc, căpitanul naționalei și-a exprimat nemulțumirea în toamnă, la finele unui meci din Liga Campionilor, în privința situației salariale de la club. Au circulat informații cum că Neagu ar vrea să părăsească formația "Tigroaicelor" mai ales în contextul în care s-au vehiculat zvonuri potrivit cărora noul primar al Bucureștiului, Nicușor Dan, nu ar mai fi fost dispus să sprijine clubul.

Gabi Szabo (45 de ani), campioană olimpică în 2000, susține că Neagu vrea să rămână în continuare la CSM București, iar potrivit contractului va mai sta până în 2022.

„Cristina Neagu mai are contract până în 2022, da. Până în acest moment, nu și-a manifestat dorința să plece.

Eu mi-am dorit mult să investim în sportivii romani. Îmi doresc că romanii să vina la CSM. Așa e și la echipa de handbal. În 2017, 2018, cluburile veneau aici că să învețe. I-am ajutat, și cu normele financiare, și cu modul de organizare. De ce peste tot e OK și aici se spune mereu că nimic nu e bine la CSM?”,  a precizat Szabo, pentru ProSport. 

18.000 de euro e salariul Cristinei Neagu la CSM BucureștiDragana Cvijic, pivotul echipei CSM București, va pleca din vară la Krim Ljubljana Etichete: cristina neagu contract , cristina neagu csm bucuresti , gabi szabo - cristina neagu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă