Gabi Szabo a izbucnit în lacrimi. „Și mama, și tata mi-au murit în brațe, e foarte greu. Îi visez foarte des” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 28

Gabi Szabo (45 de ani), președinte la CSM București, a acordat un interviu pentru emisiunea ProSport Live unde a mărturisit că trăiește foarte greu fără părinții săi. Ambii au murit și marea sportivă recunoaște că îi visează aproape noapte de noapte.

Relația pe care a avut-o cu aceștia a fost una puternică și actualul președinte de la CSM București le resimte lipsa. Anul 2020 a fost un an dificil pentru fosta mare sportivă, dincolo de pandemie a venit și moartea mamei.

Peste toate și infectarea cu Covid-19, dar din fericire fără urmări. Pandemia de coronavirus a oprit sportul, o altă nenorocire care s-a abătut asupra sporturilor din România.

Gabi Szabo a izbucnit în lacrimi. „Și mama, și tata mi-au murit în brațe, e foarte greu. Îi visez foarte des”

„Am plecat de la 15 ani din familie. De la 15 la 40 de ani îmi vedeam mama o dată pe an. Eu nu am trăit multe lucruri pe care un copil le are în sânul familiei, le-am trăit după ce m-am lasat de sport și când a murit tata, iar mama a locuit cu mine mai mult timp.

La peste 40 de ani trăiam lucruri pe care nu le-am trăit la 16 sau 18 ani, să gătesc cu ea, să ne plimbam, să mă preocupe starea ei de bine, niste lucruri normale pentru o familie. Și mama, și tata mi-au murit în brațe, e foarte greu. Chiar aseară i-am visat și mă țineau în brațe. Îi visez foarte des”, ni s-a destănuit Gabi Szabo.

Fosta mare atletă n-a avut simptome după ce a contactat Covid-19, deși împreună cu soțul au fost depistați pozitiv.

„Soțul, fiind antrenor, se testa la 2-3 săptămâni, pentru că avea nevoie că să intre în baza sportiva. Vineri a făcut, sâmbăta i-a ieșit OK, marți nu s-a mai simțit bine și a fost miercuri pozitiv. iar joi eu. Daca el nu și-ar fi făcut, eu nu aș fi știut că am COVID.

Am respectat protocolul medical, am fost testata la plămâni. Am început să facem mișcări și asta a fost foarte bine, poți face imunizare prin mișcare.

Am respectat strict ce spun protocoalele medicale. Probabil că mă voi vaccina. Nu am auzit momentan de reacții adverse. Vor fi, cu siguranță.

Mai durează până ne vaccinam noi, populația, dar de principiu da, nu cred că nu m-aș vaccina eu, am toate vaccinele, din copilărie până în prezent”, ne-a declarat Gabi Szabo.

Anul 1999 i-a adus Gabrielei Szabo titlul de „Atleta Anului” din partea IAAF (forul atletic internaţional) şi „Sportiva Anului în lume”, din partea APSM (Asociaţia Presei Sportive Mondiale), ea cucerind trei titluri mondiale în trei probe diferite – la 5.000 m în aer liber, la Sevilla (Spania), la 1.500 m şi 3.000 m în sală, la Maebashi (Japonia). În 2000, Gabriela Szabo şi-a văzut visul împlinit, devenind campioană olimpică în proba de 5.000 m, la Sydney. Din 2017, Gabriela Szabo este director general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti.

The post Gabi Szabo a izbucnit în lacrimi. „Și mama, și tata mi-au murit în brațe, e foarte greu. Îi visez foarte des” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă