Gabi Răduță, întâmplare fabuloasă petrecută la un meci cu FC Viitorul: „A venit un paznic și m-a dat afară! Mi s-a parut că sunt ultimul om de pe planetă!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 11

Gabi Răduță, fostul șef al Academiei lui Dinamo, a dezvăluit, în cadrul emisiunii ProSport Live, o întâmplare incredibilă petrecută la o partidă dintre echipele de juniori ale lui Dinamo și FC Viitorul, jucată la Constanța.

Gabi Răduță a fost dat afară de la Dinamo, în perioada în care patronul echipei încă era Ionuț Negoiță, după ce a criticat, în spațiul public, strategia financiară falimentară a clubului din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo se află pe locul 11 din Liga 1, cu 16 puncte obținute, după 15 meciuri jucate.

Gabi Răduță, întâmplare fabuloasă petrecută la un meci cu FC Viitorul

Fostul angajat de la Dinamo a acuzat faptul că oficialii formației din „Ștefan cel Mare” nu sunt prezenți la meciurile echipelor de juniori. Ba mai mult, acesta a povestit o întâmplare incredibilă petrecută la un meci cu FC Viitorul, când un paznic l-a dat afară de pe stadion.

„Cel mai greu moment a fost acum doi ani, după ce la niciun meci nu beneficiam de prezența niciunui oficial din club, am avut meci cu Viitorul la Constanța. Iar la Academie era Popescu, Ogăraru, Burchel, Hagi, tot ce înseamnă crema conducerii, iar eu eram singur sub un brad și a venit un paznic și m-a dat afară de acolo. Mi s-a parut că sunt ultimul om de pe planetă, un ac într-un ocean”, a declarat Gabi Răduță, la ProSport Live.

Gabi Răduță, despre „blocarea” lui Ahmed Bani la Dinamo

Ahmed Bani (18 ani) este un produs al Academiei Dinamo și a fost adus, la prima echipa a formației bucureștene, în vara lui 2019.

Acesta a fost foarte aproape de un transfer la FC Voluntari, însă mutarea a fost „blocată” de suporterii-acționari ai lui Dinamo. Ahmed Bani mai are contract până în 2025 cu gruparea bucureșteană.

„Nu m-a surprins cu nimic, dar nu cred ca a fost rea-intenţie, ci naivitate. Copiii n-au fost niciodată prioritatea clubului. Nu ştiu dacă e bine pentru Bani că a fost blocat de Dinamo. Ion Gheorghe nu avea această ascensiune dacă rămânea la Dinamo, Târcoveanu la fel, Dima la Astra. Costache şi Ciobotariu au fost vânduţi şi ei pe grabă, fără să ai o strategie, să plece pe alte preţuri, mult mai mari”, a spus Gabi Răduță.

The post Gabi Răduță, întâmplare fabuloasă petrecută la un meci cu FC Viitorul: „A venit un paznic și m-a dat afară! Mi s-a parut că sunt ultimul om de pe planetă!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă