Gabi Luncă, înmormântată astăzi lângă soțul ei. Fetele artistei i-au respectat ultima dorință

1 lună in urmă 17


Gabi Luncă a fost înmormântată astăzi la cimitirul Dămărăoaia, lângă soțul ei, Ion Onoriu, așa cum artista și-a exprimat în trecut dorința. Interpreta s-a stins din viață vineri, în urma complicațiilor cauzate de COVID-19.


Inițial, trupul soțului lui Gabi Luncă era înmormântat la cimitirul din Străulești, însă fetele au îndeplinit ultima dorință a mamei lor.Prin urmare au deshumat trupul acestuia și l-au înmormântat alături de regretata artistă, potrivit Spynews.


Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum de familie. Rebeca Onoriu, fata cea mică a lui Gabi Luncă, a declarat că respectă ultima dorință a mamei, i-a cumpărat regretatei artiste un cavou exact cum își dorea ea.Doar familia o va conduce pe ultimul drum pe doamna muzicii lăutărești. Aceasta este îngropată la Cimitirul din Dămăroaia.


„Mama mea va avea o înmormântare creștinească, așa cum am spus! Nu am acum puterea să merg la spital. Voiam s-o scot pe picioare de acolo și s-o aduc acasă.


Aseară am fost cu sora mea și i-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată.


Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Așa îi citeam eu ei înainte mesajele la pozele noastre, pe care le puneam cu ea (n.r. pe Facebook). Sunt enorm de multe! Nici eu nu am apucat să le citesc”, a declarat luni, Rebeca Onoriu pentru click.ro.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă