Gabi Enache îi face toate poftele viitoarei soții! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți | VIDEO EXCLUSIV

1 lună in urmă 6

Gabi Enache îi face toate poftele viitoarei soții, Lena Enache! Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși într-un magazin de bijuterii din Capitală.

După ce s-a despărțit de FCSB în luna martie a acestui an, Gabi Enache a semnat cu Zhetysu Taldykorgan, locul 12 din prima ligă din Kazahstan.

De-alungul carierei, Gabi Enache a trecut pe la echipe importante din Liga 1, cum ar fi FCSB sau Astra Giurgiu.

Gabi Enache îi face toate poftele viitoarei soții

ProSport i-a surprins pe Gabi și Lena Enache într-un magazin de bijuterii din Capitală. Cei doi îndrăgostiți se uitau la niște brățări.

Gabi Enache și Lena s-au cunoscut în perioada în care fostul fotbalist al FCSB-ului era căsătorit cu Mădălina, femeia care i-a dăruit fotbalistului român o fetiță pe nume Anais. Aceasta a fost amanta lui Enache o bună perioadă de timp până când fotbalistul a decis să divorțeze de cea care îi era soție și să își unească destinele cu Lena.

La începutul acestui an, Lena s-a dat de gol pe Instagram și a oferit un indiciu despre cum va arăta nunta pe care o va face cu Gabi Enache în 2021: „Nunta? Ceva pe plajă, doar cu nașii și cei mai buni prieteni, în curând”.

Nașii vor fi, cu siguranță, nimeni alții decât Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cei care l-au botezat pe băiețelul pe care cei doi tineri îndrăgostiți îl au împreună, pe nume Edan, născut în septembrie 2017.

The post Gabi Enache îi face toate poftele viitoarei soții! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți | VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă