Gabi Balint, propus în avanposturile echipei naționale: ”Doar să dea câteva kilograme jos” :) România, în criză de atacanți

1 lună in urmă 20

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Atacantul lui CFR Cluj s-a accidentat la Reykjavik și nu va mai putea ajuta echipa națională în următoarele două jocuri, cu Liechtenstein și Macedonia de Nord. Cu Jovan Markovic singurul ”număr 9” la dispoziția lui Mirel Rădoi, Sabău i-a propus în glumă lui Gabi Balint să reia antrenamentele pentru a intra în vederile selecționerului.

Ioan Ovidiu Sabău: ”Nu avem atacanți de careu! Gabi Balint ar putea să vină, doar să mai dea câteva kilograme jos”

"Alibec este cam singurul atacant pe care îl avem în momentul de față. Mi-e greu să propun un alt atacant acum, Markovic ar putea să mai fie acolo. Poți juca fără atacant, cu 9 fals, cu Stanciu mai avansat. La următorul joc nu cred că se va pune problema de inspirație (n.r cu Liechtenstein).

În Liga 1 nu mai avem atacanți, suntem în criză! Gabi Balint ar putea să vină, doar să mai dea câteva kilograme jos (n.r.- râde). Nu mai avem atacanți de careu, poate să fie Keșeru o variantă. Ăsta e adevărul, nu avem un atacant central. Poate va juca Markovic cu Liechtenstein, ca să primească încredere", a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Fotbal Club.

  • 14 goluri în 34 de selecții a reușit Gabi Balint pentru echipa națională a României.
  • 17 selecții și 2 goluri are Denis Alibec, cel mai prolific ”număr 9” convocat de Rădoi la această acțiune a ”tricolorilor”.

Grație victoriei din Islanda, România a revenit în calculele calificării, însă trupa lui Rădoi ocupă în continuare locul patru în Grupa J. Următorul joc al ”tricolorilor” este cu Liechtenstein, pe teren propriu, duminică, 5 septembrie, iar miercuri, 8 septembrie, românii se vor deplasa în Macedonia de Nord, pentru un duel ”pe viață și pe moarte”.

Clasament Grupa J - Preliminarii CM 2022

romania-clasament

Clasament Grupa J / Foto: Flashscore.ro

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău îl propune pe Gabi Balint la echipa națională

Etichete: ioan ovidiu sabau , gabi balint , romania preliminarii cm 2022 , atacant romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă