Gabi Balint i-a făcut praf pe Coman și Moruțan după ce FCSB a eliminat-o pe Backa Topola: „Nu câștigă niciun duel, sunt jos la fiecare contact!”

2 months ago 1

FCSB a trecut cu mari emoții de Backa Topola în preliminariile Europa League, iar Gabi Balint nu i-a iertat pe Olimpiu Moruțan și Florinel Coman, vedetele care au evoluat în Serbia, alături de Dennis Man.

Gabi Balint nu vede cu ochi buni ceea ce se va întâmpla la FCSB, decimată după ce mai mulți jucători s-au infectat cu noul coronavirus. În următorul tur preliminar din Europa League, echipa patronată de Gigi Becali o va întâlni pe Slovan Liberec, partida urmând să se dispute în România, pe 25 septembrie.

Moruțan și Coman, criticați dur de Gabi Balint: „Nu câștigă niciun duel, sunt jos la fiecare contact!”

„Coman va absenta aproape sigur, va dura o săptămână până își vor reveni cei bolnavi de covid. Sunt probleme mari, dar FCSB a dominat tot meciul. A fost azi un meci pe care e foarte greu să-l înțelegi. Portarul a fost destul de naiv. E greu cu o echipă improvizată, dar au fost câțiva jucători care au făcut diferența. Bravo lui Coman, dar nu câștigă niciun duel, el e jos la fiecare contact. La fel și Moruțan. Cei tehnici au câștigat, s-a văzut și la penalty-uri, au bătut altfel. Se tot pupau după golul marcat și uitau să revină pe teren. La noi nu există concentrare”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

Slovan Liberec a terminat pe locul cinci în sezonul trecut din Cehia, iar fosta adversară a lui Dinamo a câștigat play-off-ul pentru Europa League, după o finală cu Mlada Boleslav.

După ce a eliminat-o pe Backa Topola, FCSB o va întâlni peste o săptămână pe Slovan Liberec, tot într-o singură manșă. Fără Florinel Coman și cu o mulțime de oameni de bază care vor fi indisponibili, FCSB are șanse minime să ajungă în play-off-ul Europa League.

The post Gabi Balint i-a făcut praf pe Coman și Moruțan după ce FCSB a eliminat-o pe Backa Topola: „Nu câștigă niciun duel, sunt jos la fiecare contact!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools