Gabi Balint, elogiu pentru Pep Guardiola după Manchester City – PSG: „Este cel mai bun antrenor din lume! A inventat sistemul 4-4-2-0!”

6 zile in urmă 22

Manchester City a reușit să se califice în finala Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe PSG cu 2-0 (4-1 la general), în returul semifinalelor. Gabi Balit, fost mare jucător al Stelei, s-a declarat uluit de antrenorul Pep Guardiola.

În marea finală din acest sezon al Ligii Campionilor, Manchester City se va confrunta cu câștigătoarea dintre Chelsea și Real Madrid.

Partida Chelsea – Real Madrid va avea loc astăzi, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Gabi Balint, elogiu pentru Pep Guardiola după Manchester City – PSG

Fostul fotbalist îl apreciază foarte mult pe Pep Guardiola și îl consideră cel mai bun antrenor din lume. În plus, Gab Balint a vorbit analizat lipsurile pe care PSG le are, deși deține fotbaliști cu niște cote de piață uluitoare.

„M-am convins că Manchester City este echipa momentului și Guardiola este, cred, cel mai bun antrenor din lume. Terenul nu a arătat prea bine în prima repriză, dar mi-a plăcut mult ritmul. PSG nu mi-a plăcut, s-a văzut absența lui Mbappe. Icardi era pierdut pe undeva, a fost cel mai slab jucător de pe teren.

City a făcut același pressing ca-n tur, pressingul care le-a adus victoria pe final. City ne-a dat un exemplu de cum se face pressingul. Manchester City ne-a arătat astăzi că poate juca și la contraatac, ei n-au nevoie de atacanți, pot juca doar cu mijlocași. Guardiola a inventat sistemul 4-4-2-0.

PSG are stelele fotbalului mondial, însă sunt jucători care joacă mult pentru ei și au o doză de egoism. Ne place când Neymar pune piciorul pe minge, dar nu e deloc eficient. PSG parcă a fost terminată fizic”, a declarat Gabi Balint, la Digi Sport.

The post Gabi Balint, elogiu pentru Pep Guardiola după Manchester City – PSG: „Este cel mai bun antrenor din lume! A inventat sistemul 4-4-2-0!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă