Gabi Balint, despre diferența uriașă dintre Maradona și Messi

1 month ago 58

Serie A: Sassuolo - Inter, sâmbătă, 16:00, Digi Sport 1

Cupa României: U Craiova 1948 - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 13:15, Digi Sport 1

Ex-internaționalul, care a marcat golul ”tricolorilor” în Argentina - România 1-1, de la acel Mondial, spune că Diego era un domn pe teren, spre deosebire de un alt argentinian faimos: Diego Simeone.

Gabi Balint: ”Maradona se comporta foarte bine. Simeone înjura și făcea tot felul de tâmpenii!”

”Am rămas cu tricoul după meciul cu Argentina din 1990. Am avut două contacte cu Maradona. O dată mi-a făcut el un fault destul de dur, o dată l-am tăvălit eu. Mă rog, mai mult l-am tras. Chiar primul fault al meciului mi l-a făcut. Să știi însă, că în teren se comporta foarte bine. Față de alt argentinian, Diego Simeone. Am jucat și contra lui. Era atât de drăcos... Înjura și scuipa, făcea tot felul de tâmpenii. Mă întrebam ce are băiatul ăsta.

Maradona, în schimb, se comporta bine, cu toți jucătorii. E adevărat, când l-a schimbat Bilardo, când am jucat contra Sevillei, a ieșit afară, a aruncat banderola, și-a luat familia și a plecat de la stadion”, a povestit Balint, la Fotbal Club.

Diferența între Diego Maradona și Leo Messi

”Îmi plăcea că era atât de mândru. Avea mersul ăsta cu pieptul în față, cu privirea sus. Parcă te făcea să te dai la o parte din calea lui”, a adăugat actualul analist Digi Sport.

Fostul fotbalist a vorbit și despre diferențe dintre Messi și Maradona, zeii din Argentina.

”Deosebirea dintre el și Messi? Mai degrabă de personalitate în teren, în vestiar. Messi pare mai tăcut, mai blând. Maradona ducea, era ca un conducător de armată. Deschidea drumul, îi ducea la victorii.

Messi iese, de multe ori, cu capul jos. La Diego nu exista, tot timpul a fost un câștigător”, a încheiat Gabi Balint.

Momentul în care Gabi Balint vorbește despre Maradona, Messi și Simeone:

Etichete: leo messi , diego simeone , gabi balint , diego maradona
Read Entire Article

Powered By Seo Tools