Gabi Balint, contrazis în direct de Gigi Becali, în stilul caracteristic: „Măi, domnule Balint, nu s-a născut naș pentru Gigi Becali!”

3 săptămâni in urmă 51

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a ținut să intre în direct, la o emisiune televizată, pentru a-și spune punctele de vedere în discuțiile legate de echipa sa.

Omul de afaceri a dorit, printre altele, să-l contrazică pe fostul mare internațional român, Gabi Balint, care a declarat că Gigi Becali nu-l dă afară pe Edi Iordănescu din cauza clauzei de reziliere de 500.000 de euro, pe care acesta ar trebui să o plătească.

Patronul a dorit să informeze pe toate lumea că „face pe el de contract” și că nu este speriat de nimeni și nimic, deoarece încă nu s-a găsit naș pe măsura sa.

Gigi Becali nu se uită la bani!

Gigi Becali „întoarce trăsura” la câteva zile distanță după ce l-a desființat pe Edi Iordănescu și afirmă că nu este așa. A criticat echipa, nu antrenorul. De asemenea, a ținut să puncteze că încă are încredere în antrenor, altfel nu se uita la bani, îi achita cei 500.000 de euro și îl dădea afară de mult timp.

Motivul pentru care Gigi Becali a devenit din nou critic cu echipa, se pare, a fost evoluția lui Constantin Budescu din ultimul meci. remiza cu FC Voluntari, scor 0-0, și încăpățânarea lui Edi Iordănescu de a-l ține pe teren mai bine de 60 de minute.

În opinia sa, „Budi” ar fi trebuit schimbat în minutul 30. Cel mai probabil, dacă pe bancă ar fi existat un antrenor care să execute ordinele patronului, cum s-a întâmplat în ultimele mandate, schimbarea s-ar fi și produs

„Nu, tată, nu m-am plictisit, sunt foarte confortabil să stau în pat, dar dacă văd că-l scoate în minutul 66, când trebuia scos în minutul 35… Să-i răspund și domnului Balint. Măi, domnul Balint, nu s-a născut naș pentru Gigi Becali. Dacă joacă echipa așa, la revedere! Dar eu mai am încredere în Edi, pentru că are scuze, după ce s-a întâmplat cu COVID-ul, accidentări, probleme de lot. Eu îi dădeam 500.000 de euro, nu contează pentru mine. Fac ceva pe contractul ăla!”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

În Liga 1, după 15 etape, FCSB este pe locul 2, cu 31 de puncte, la opt în spatele liderului, CFR Cluj.

The post Gabi Balint, contrazis în direct de Gigi Becali, în stilul caracteristic: „Măi, domnule Balint, nu s-a născut naș pentru Gigi Becali!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă