Gabi Balint confirmă informațiile ProSport! „Grupul de investiții s-a retras de la Dinamo”. Care este pericolul care pândește clubul din „Ștefan cel Mare”

1 month ago 13

Dinamo o duce din rău în mai rău. Nu s-au plătit datoriile de pe vremea lui Ionuț Negoiță și s-au adunat și alte facturi, după ce spaniolii au adus jucători pe bani mulți. Gabi Balint știe de unde este problema și a confirmat informațiile oferite în premieră de ProSport. Fondul de investiții pe care se baza Pablo Cortacero s-a retras din afacere. 

ProSport a scris prima oară despre problema uriașă care a apărut la Dinamo. Spaniolii care au cumpărat clubul au venit în România alături de un grup de investiții… Doar că cei care reprezintă grupul de investiții au decis să se retragă din afacere. Materialele din ProSport au fost confirmate și de Gabi Balint.

„Grupul de investiții s-a retras. Eu așa am auzit și așa am înțeles. Acum el este disperat să caute bani. A avut promisiuni, de la unul, la altul. Grupul s-a retras și acum este pe drum. Acum este greu să vină cineva, Rednic sau ce se mai aude. Jucătorii vor face reclamație la UEFA și o să fie rău de tot”, a declarat Gabi Balint la DigiSport.

Ion Crăciunescu l-a luat peste picior pe Pablo Cortacero

Pablo Cortacero nu a spus niciodată că nu are bani, iar Cosmin Contra susține că spaniolul i-a promis de opt ori că jucătorii vor fi plătiți. Numai că în „secolul vitezei”, banii nu au ajuns în România.

„Cu ce vin? Vin banii cu căruța? Ai dat 35.000 de euro unui jucător care venea și pe 5.000 de euro. Am înțeles că le-a dat din dreputurile tv în avans. Ce cred ei, că suporterii își vor vinde casele pentru ce a promis domnul Cortacero. Și că banii sunt pe drum. Au creat o situație grea la Dinamo și ne-au luat și la rost că nu suntem organizați.

Au luat clubul cu datorii de câteva sute de mii de euro și acum au datorii de 6 sau de 7 milioane de euro. Au băgat clubul și mai rău. Nu cred că se poate nici cu insolvența”, a declarat Ion Crăciunescu.

The post Gabi Balint confirmă informațiile ProSport! „Grupul de investiții s-a retras de la Dinamo”. Care este pericolul care pândește clubul din „Ștefan cel Mare” appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools