Gabi Balint a dezvăluit singurul defect al ”Regelui” Hagi: ”Arunca Belo în el, era patul plin de hârtii!”

2 luni in urmă 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - FC Argeș, sâmbătă, 14:00, Digi Sport 1

Unul dintre cei care i-au trimis un mesaj special a fost Miodrag Belodedici - acesta i-a scris chiar în limba aromână și i-a atașat și o melodie sârbească cu care își delecta coechipierii pe vremea când juca la Steaua.

Iar un alt fost coleg de club și de echipă națională, Gabi Balint, a depănat mai multe amintiri într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club. 

Analistul Digisport a dezvăluit care era singurul defect al lui Gică Hagi, un fotbalist exemplar din toate punctele de vedere, și cum îl tachina Belodedici.

„Regele adormea în cinci minute și sforăia. Noi nu puteam să dormim. Aruncam cu hârtie, să-l trezim. Dimineața era plin patul lui Gică de hârtie, arunca Belodedici în el”, a fost anecdota lui Gabi Balint. 

Gică Hagi împlinește 56 de ani!

"Regele" a cucerit şapte titluri de campion, trei în România și patru în Turcia, trei Cupe ale României, patru Supercupe ale Spaniei (două cu Real Madrid, două cu Barcelona), Cupa Turciei, Supercupa Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray şi două Supercupe ale Europei, cu Steaua și Galatasaray.

Pentru naţionala României are 125 de meciuri şi 35 de goluri. Deţine recordul de reuşite sub tricolor, la egalitate cu Adrian Mutu.

Hagi a fost ales de două ori cel mai bun antrenor român al anului şi are patru trofee pe banca tehnică: titlul în Liga 1, Cupa României, Supercupa României cu Viitorul Constanța și Cupa Turciei cu Galatasaray.

Farul, Sportul Studențesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, FC Barcelona și Galatasaray sunt echipele la care a jucat Gică HagiHagi a antrenat la naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara, FCSB, Galatasaray și FC Viitorul, alături de constănțeni reușind să câștige titlul în Liga 1, Cupa și Supercupa României Etichete: gheorghe hagi , gabi balint , miodrag belodedici , aniversare gheorghe hagi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă