Gabi Bădălău i-a spus Claudiei Pătrăşcanu cu cine a înșelat-o. Nume cunoscute pe listă: „Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu!”

1 lună in urmă 3

Gabi Bădălău i-a spus Claudiei Pătrăşcanu cu cine a înșelat-o, iar cântăreaţa a dezvăluit totul la o emisiune tv. Claudia Pătrășcanu susţine că a fost permanent la curent cu viața amoroasă a soțului ei, care a înșelat-o cu diverse doamne și domnișoare celebre pe parcursul căsniciei lor.

Gabi Bădălău i-a spus Claudiei Pătrăşcanu cu cine a înșelat-o

Până să plece din casă alături de cei doi copii ai lor, Claudia Pătrășcanu a fost martora infidelităților repetate ale soțului ei. „Știam câte ceva, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z. Îmi spunea practic, și unde se întâlnea cu ele, era un lăudăros. El mi-a zis ca a fost cândva cu ele, dar am aflat după că a fost și în timpul căsniciei”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu. „Din ce am auzit, una ar fi Cristina Bădănoiu. Știu de la el. Mai e fata asta, cum îi zice, Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu, cu care a continuat și în timpul căsniciei”, a mai spus Claudia Pătrăşcanu.

Bianca Drăguşanu, mega-petrecere în club, de ziua ei. Cum a răsfăţat-o Gabi Bădălău

Artista nu a dat numărul exact al relațiilor extraconjugale ale soțului ei, dar a mărturisit că era la curent cu asta: „Îmi spunea unde s-a întâlnit cu ele… Îmi spunea că a fost cândva… Dar când cineva vine și-ți spune asta ce înseamnă?”.

A făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu și-a spus opinia, în aceeași emisiune, și despre Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai recente cuceriri ale soțului ei. Relația lor a fost expusă în mod repetat în presă, așadar soția omului de afaceri nu s-a dat în lături de a face judecăți de valoare privind-o pe blondină. „Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă”, a caracterizat-o Claudia Pătrăşcanu pe Bianca Drăgușanu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă