G4Media: Fostă consilieră a premierului PSD Sorin Grindeanu, numită directoare în Ministerul Sănătății

1 lună in urmă 4

Carmen Șotîngă, fostă consilieră a premierului Sorin Grindeanu, a fost numită la conducerea Direcției de resurse umane a Ministerului Sănătății, informează G4Media, care citează un răspuns din partea instituției.

Șotîngă a obținut postul după o probă de interviu pentru ocuparea fără concurs a funcției de director general gradul II la Direcția generală de resurse umane, structuri și politici salariale din cadrul Ministerului Sănătății, condus de Vlad Voiculescu, mai arată sursa citată.

Nu a vrut să-i fie făcut public numele

La interviu au fost admiși doi candidați. Carmen Șotîngă nu a dorit să-i fie făcut public numele, astfel că în anunțul privind obținerea postului ea apare doar cu numărul dosarului. Numele a fost comunicat la solicitarea jurnaliștilor.

Carmen Șotîngă este de profesie medic și a mai lucrat în Ministerul Sănătății în perioada 2006-2011, când a fost director adjunct la Direcția Asistență Medicală. Ea a fost consilier de stat la cabinetul prim-vicepreședintelui PSD Sorin Grindeanu, în perioada în care acesta a fost premier.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă