Furtună în Valea Jiului. Vijelia a smuls acoperişul unui bloc şi a doborât un stâlp de electricitate în Hunedoara

2 luni in urmă 16

Furtună în Valea Jiului. Vântul a suflat cu atâta putere încât a smuls acoperişul unui bloc din Lupeni şi a provocat numeroase stricăciuni. De asemenea, un stâlp de electricitate a fost rupt.

„În urma fenomenelor meteo periculoase pompierii din Valea Jiului au intervenit în Lupeni şi Uricani. Acoperişul unui bloc din Lupeni a fost dislocat de vânt şi a căzut peste două autoturisme. În cădere, elementul de construcţie a provocat avarii la trei balcoane”, a transmis ISU Hunedoara, conform News.ro.

Furtună în Valea Jiului. Imagini de coşmar din localităţile unde natura a făcut prăpăd

Imagini cu dezastrul provocat de furtună au fost publicate pe Facebook de mai mulţi utilizatori. Oamenii au realizat mai multe fotografii cu geamurile distruse şi bucăţi din acoperişul de tablă şi lemne smulse de vântul puternic.

foto: Facebook

Citeşte şi: Mănăstirea Dumbrava, care adăpostește un centru pentru copii orfani, afectată de incendiu 

Echipajele de pompieri au precizat că nicio persoană nu a fost rănit şi au luat măsuri pentru a îndepărta resturile din lemn şi tablă. Vijelia a rupt şi un stâlp de electricitate, iar altul a fost înclinat peste o cabană.

„De asemenea, în Lupeni un stâlp de electricitate a fost rupt, iar un altul a fost înclinat peste o cabana în localitatea Uricani”, mai transmite ISU Hunedoara.

Citeşte şi: VIDEO Momentul în care bărbatul cu trotineta este împins de motociclist pe contrasens. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă