Furia lui Pique n-are limite! Cum a putut sa reacționeze după eșecul din El Clasico

3 săptămâni in urmă 11

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Gerard Pique a dus conflictul și în vestiare unde ar fi folosit cuvinte dure la adresa arbitrului și a fost nevoie de intervenția lui Sergio Ramos pentru aplanarea conflictului.

Confruntarea dintre Pique și arbitrul de la El Clasico a continuat și în vestiare. Conflictul a fost oprit de Ramos

La finalul derby-ului dintre Real Madrid și Barcelona, scor 2-1, Gerard Pique a pătruns pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului pentru un penalty neacordat și pentru că nu a acordat mai multe minute de prelungiri. Deși au discutat câteva momente pe teren, Pique nu a fost satisfăcut de răspunsurile centralului.

Gerard Pique l-a urmărit pe arbitrul Gil Manzano la vestiare pentru a-i cere mai multe explicații referitoare la motivul pentru care nu a acordat lovitură de penalty pentru Barcelona la intrarea lui Ferland Mendy asupra lui Martin Braiwthwaite.

Se pare că fundașul catalanilor, însoțit de alți jucători ai Barcelonei, ar fi folosit un limbaj inadecvat în fața centralului.

Potrivit Marca, cel care ar fi încercat să tempereze conflictul ar fi fost chiar Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid.

Pique, ironizat de Luka Modric

În timp ce se îndrepta spre centrul terenului, fotbalistul catalan s-a intersectat și cu câțiva jucători de-ai Realului. Printre ei s-a numărat și Luka Modric (35 de ani), care a intrat într-un dialog total neașteptat cu catalanul.

Acum aștepți să te duci să te plângi, nu?” i-a ”aruncat” din mers croatul. Vorbele lui Modric l-au blocat pur și simplu pe catalan.

Pique nu a rămas fără replică: ”Ei bine, patru minute (n.r. - se referea exclusiv la timpul suplimentar acordat la final”. Modric, atent, a ”returnat”: ”Și câte mai voiai?”, susține Marca.

Rezumatul partidei Real Madrid - Barcelona 2-1

Etichete: real madrid , la liga , fc barcelona , gerard pique
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă