Fundaşul francez al lui Manchester City, Benjamin Mendy, este acuzat de 6 violuri. Când va fi judecat

2 săptămâni in urmă 14

Fundaşul francez al lui Manchester City, Benjamin Mendy, a mai primit două acuzații de viol la șirul deja lung de capete de acuzare.

Fundașul lui Manchester City, Benjamin Mendy, este vizat de alte două acuzații de viol. Benjamin Mendy a fost citat să se prezinte miercuri la Tribunalul din Stockport. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, aflat în arest, se confruntă acum cu șase acuzații de viol și una de agresiune sexuală, potrivit BBC.

Patru femei cu vârsta de peste 16 ani îl acuză de violuri care ar fi avut loc între octombrie 2020 și august 2021. Internaționalul francez a jucat pentru campionii din Premier League din sezonul trecut, Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco pentru suma de 52 de milioane de lire sterline. El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare.

Un alt bărbat de 40 de ani, Louis Saha Matturie este și el vizat de patru capete de acuzare de viol în legătură cu atacuri petrecute în martie 2021 și august 2021. Ambii bărbați urmează să fie judecați pe 24 ianuarie 2022.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă