Fundașul care a ținut morțiș să-și dea autogol a reacționat, după valul de critici venit din partea fanilor

1 lună in urmă 1

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

Internaționalul sud-african a părut că vrea neapărat să-și învingă propriul portar în disputa cu Black Leopards. După ce a lovit bara prima dată, a reușit la a doua încercare și a dezlănțuit furia fanilor. "Trebuie să plece imediat de la echipă", a scris un suporter al lui Orlando Pirates, pe Twitter. "E un fundaș teribil", a comentat un alt fan, în timp ce un utilizator de Reddit s-a amuzat și a scris: "Perseverența este cheia".

Innocent Maela, fundașul lui Orlando Pirates, și-a cerut scuze fanilor, după ce și-a dat autogol la a doua încercare

În cele din urmă, Orlando Pirates a pierdut jocul, scor 0-2, și ocupă poziția a cincea în prima ligă din Africa de Sud. Innocent Maela a reacționat pe contul său de Twitter și le-a cerut scuze fanilor pentru eroarea de la primul gol al adversarilor.

"Un meci dezamăgitor, pur și simplu nu am fost destul de buni. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru greșelile și acțiunile mele care au condus la primul gol. Îmi cer scuze suporterilor. Promitem că ne vom revanșa", a fost mesajul lui Innocent Maela.

Suporterii lui Orlando Pirates au apreciat gestul lui Maela și atitudinea lor s-a schimbat radical: "Câștigăm și pierdem împreună, ca o echipă", "Ești iertat, ne vom reveni" sau "Important este cum te vei descurca de acum înainte" au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Maela este cotat la 900 de mii de euro de Transfermarkt și are opt selecții pentru naționala Africii de Sud. Etichete: autogol , orlando pirates , innocent maela , fotbal africa de sud
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă