Fum la ATI, la Spitalul Pantelimon din București. Informații de ultimă oră, pacienții au fost evacuați

3 săptămâni in urmă 31

La doar 2 zile după ce un pavilion al Institutului Matei Balș din Capitală a ars, un nou salon ATI se aprinde. Conform România TV, un neon ar fi pocnit în salonul ATI de la Spitalul Pantelimon din București. Aflați mai multe detalii de ultimă oră.

Fum la ATI, la Spitalul Pantelimon din București

Un nou de fum gros a fost văzut ieșind pe geamul unui salon al Spitalului Pantelimon din București. Conform alephnews.ro, trei pacienți au fost evacuați din salonul ATI după ce un neon ar fi explodat. Martorii la incident susțin că s-a văzut doar fum, nu și flacără.

Managerul spitalului susține că incidentul este minor și nu a chemat pompierii. Pacienții au fost mutați în alt salon, rămânând în continuare în incinta Spitalului Pantelimon din București.

„A pocnit un tub de neon in tavan. Nu a luat foc nimic, a iesit fum. Pacienții au fost mutați în salonul de langa. S-a schimbat neonul, cei doi inca nu au fost mutati in salon. Inca se fac verificari ale electricianului angajat de spital”, a spus Dragoș Davițoiu, conform sursa sus menționată.

The post Fum la ATI, la Spitalul Pantelimon din București. Informații de ultimă oră, pacienții au fost evacuați appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă