Frustrare la Dinamo, după eșecul cu Astra: „Este deranjant să mergem iar în play-out!” Ce spune Vlad Achim + Soluția lui Stoichiță: „Falimentul!”

1 săptămână in urmă 1

Dinamo pierde la Giurgiu, 0-2 cu Astra, iar roș-albii vor juca pentru al patrulea sezon consecutiv în play-out. Vlad Achim nu și-a ascuns frustrarea, dar spune că echipa va lupta în continuare pentru Cupa României.

Dinamo pierde cu Astra și ajunge la patru meciuri consecutive fără gol marcat. De partea cealaltă, giurgiuvenii se apropie de zona de play-off, chiar dacă Ioan Niculae a fost arestat și nu va fi lângă echipă. Fiica acestuia a intrat în pâine și a transmis deja un mesaj în vestiar.

Frustrare la Dinamo, după eșecul cu Astra: „Este deranjant să mergem iar în play-out!” Ce spune Vlad Achim + Soluția lui Stoichiță: „Falimentul!”

„A fost o repriză destul de slabă, le-am permis să înscrie. Am avut o ocazie, dar prima repriză a fost a lor. Am încercat să înscriem, am dus jocul în favoarea noastră, dar nu am fost atenți la finalizare.

Locul din clasament… este deranjant ca Dinamo să meargă iar în play-out. Dar nu putem face nimic și trebuie să luptăm în continuare.

Vom încerca să îmbunătățim jocul și să tragem pentru Cupă. Oricum, vom lua fiecare meci la victorie”, a declarat Vlad Achim la finalul meciului.

Soluția lui Mihai Stoichiță: „Falimentul!”

Entuziasmul pe burta goală nu ține foarte mult. Spaniolii ăștia nu dau niciun răspuns. Să sperăm că o să găsească drumul spre lumină.

Nu cred că și ei se simt confortabil în situația asta. Jucătorii. Să nu știi dacă iei banii mâine, poimâine, dacă mai ai un viitor.

Falimentul ar fi singura ieșire. Nu poți să prelungești starea asta, peste vreo trei ani ajungi iar în insolvență. Suporterii probabil asta vor să facă, să salveze și să se ajungă la o nouă organizare”, a declarat Mihai Stoichiță la finalul partidei.

Astra – Dinamo 2-0! ECHIPELE DE START:

ASTRA: Popa – De Sousa, Găman, Graovac, David Bruno – Canadija, Boe-Kane, Wutrich – Stahl, Montini, Gheorghe
REZERVE: Lazar, Raspopovic, Jovanovic, Lamanje, Crepulja, Răduț, Merloi, Balaure, Krpic
ABSENȚI: Takayuki, Fatai, Al. Ioniță II (contracte suspendate)
Antrenor: Eugen Neagoe

DINAMO: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip – Nepomuceno, Răuță, Anton, Fabbrini – Morsay, Gueye
REZERVE: Kongshavn, R. Grigore, Bejan, Achim, Gol, A. Radu, Crețu, Măgureanu, Mihaiu
ABSENȚI: Nemec, Blejdea, Moldoveanu (accidentați)
ANTRENOR: Jerry Gane

Stadion: „Marin Anastasovici” (Giurgiu)
Arbitri: Iulian Călin, Mircea Grigoriu, Ciprian Danșa

The post Frustrare la Dinamo, după eșecul cu Astra: „Este deranjant să mergem iar în play-out!” Ce spune Vlad Achim + Soluția lui Stoichiță: „Falimentul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă