Fructul bizar care previne formarea celulelor canceroase. Face minuni pentru sănătate

1 săptămână in urmă 15

Fructul bizar care previne formarea celulelor canceroase. Face minuni pentru sănătate Fructul bizar care previne formarea celulelor canceroase. Face minuni pentru sănătate

Există un produs natural care poate opri dezvoltarea celulelor canceroase din 12 tipuri diferite de tumori. Este foarte eficient și efectele sale sunt dovedite.

MIERCURI, 12 IANUARIE 2022, 10:07

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Graviola contine canitati uriase de vitamina C. Are gust de citrice, cu arome usoare de banane si capsuni. Poate fi consumat crud sau gatit sau poate fi folosit pentru a prepara bauturi. Graviola este folosit pentru a trata contaminari cu bacterii, paraziti, ciuperci si herpes.

Conform mai multor studii, acest fruct este foarte eficient in stoparea cresterii celulelor de cancer de colon, sani, ovarian, de plamani, de ficat, cervical, pancreactic si limfom. 

Ca referire la cancerul pancreatic, graviola inhiba cresterea tumorilor si altereaza metabolismul celulelor de cancer, sustine un patolog de la Universitatea din Nebraska.

Cercetarile din laborator au stabilit ca graviola este de 10.000 de ori mai puternic pentru uciderea celulelor canceroase de colon decat Adriamycinul, un medicament folosit la chimioterapie. Spre deosebire de tratamentul conventional, graviola ucide cancerul fara a ucide celulele sanatoase.

Graviola este eficient si in cazurile de cancer cervical si de cancer la san. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă