Frica de găștile criminale l-a determinat să ia o măsură fără precedent: Cristiano Ronaldo a angajat o echipă de bodyguarzi mercenari pentru a-i asigura nonstop protecția, după transferul la Manchester United!

1 lună in urmă 45

Fostul golgheter al celor de la Real Madrid și Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, își ia precauții suplimentare atunci când vine vorba despre protecția familiei sale, după ce a fost avertizat că Manchester a devenit un adevărat magnet pentru răufăcători și găștile de criminali.

Veteranul portughez a aterizat în Anglia săptămâna trecută, după ce s-a transferat de la Juventus Torino la Manchester United.

Cristiano Ronaldo și membrii familiei sale vor primi protecție nonstop după întoarcerea superstarului la Manchester United

Cristiano Ronaldo, fostul golgheter al lui Real Madrid, face deja pași importanți pentru a spori securitatea sa și a familiei sale, după ce a fost avertizat că Manchester a devenit un adevărat magnet pentru găștile de criminali din Anglia.

Veteranul de 36 de ani a angajat o echipă de bodyguarzi profesioniști, practic mercenari sau foști militari de elită, din Manchester, pentru a-i proteja nonstop pe el și pe membrii familiei sale.

O sursă din anturajul său a declarat pentru Daily Star: „Cristiano a fost avertizat că, din momentul în care a părăsit Manchester în 2009, regiunea a devenit un adevărat magnet pentru găștile criminale. Acum, el va fi văzut drept ținta lor numărul unu.

Aceste găști de rufăcători au devenit din ce în ce mai violente. Membrii lor jefuiesc casele și terorizează familiile fotbaliștilor. Ei țintesc proprietățile atunci când știu că jucătorii nu se află acolo și adesea urmăresc o casă săptămâni la rând înainte de a da o spargere.

Cristiano nu intenționează să își asume niciun risc, așa că o echipă este deja pregătită pentru a se asigura că, imediat ce Cristiano și familia lui vor ajunge la Manchester, ei vor fi protejați”.

Presa din Regat susține că pentru moment superstarul portughez nu deține nicio proprietate în nord-vestul Angliei.

Cristiano Ronaldo și-a vândut conacul pe care îl deținea în Alderley Edge, din zona exclusivistă Cheshire, în 2019.

Astfel, el locuiește în prezent într-o proprietate închiriată, în urma unui aranjament al celor de la Manchester United, și urmează cel mai probabil să își achiziționeze o casă care să corespundă nevoilor și confortului cerute de familia sa numeroasă.

The post Frica de găștile criminale l-a determinat să ia o măsură fără precedent: Cristiano Ronaldo a angajat o echipă de bodyguarzi mercenari pentru a-i asigura nonstop protecția, după transferul la Manchester United! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă