FRF reacționează după anunțul lui Mirel Rădoi: „Am avut încredere pe tot parcursul acestui mandat”

2 săptămâni in urmă 9

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a vorbit despre posibila despărțire de selecționerul Mirel Rădoi.

După victoria cu Armenia, scor 1-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Mirel Rădoi a anunțat că va părăsi echipa națională.

Imediat după meci, în cadrul conferinței de presă, Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Mihai Stoichiță, despre anunțul plecării lui Mirel Rădoi de la echipa națională

După anunțul făcut de către selecționer, Mihai Stoichiță a explicat că înțelegerea ar putea fi prelungită cu acordul ambelor părți. Totuși, Mirel Rădoi a dat de înțeles, la conferința de presă, că nu are de gând să mai continue pe banca primei reprezentative, pentru că își dorește să antreneze zi de zi.

„Mirel Rădoi este selecționerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părți. Federația Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa națională. Performanța României U21, calificarea la Jocurile Olimpice și actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câțiva ani.

În continuare avem încredere că echipa națională se poate califica la turneul final și ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de echipa națională și la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit FRF.ro.

„Acum vreți să mai rămân la echipa națională încă doi ani. Reacționăm numai în funcție de rezultat? Nu are rost să mai discutăm. Dacă am spus că a fost așa, așa e. Din luna noiembrie echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă. Și dacă o să fim pe primul loc eu nu o să mai fiu. Am spus foarte clar. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. Am avut oferte și le-am refuzat până acum, dar acum nu am nimic. Nu am nicio înțelegere, nu am discuții cu nimeni” – Mirel Rădoi, după meciul cu Armenia

The post FRF reacționează după anunțul lui Mirel Rădoi: „Am avut încredere pe tot parcursul acestui mandat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă