FRF, miloasă cu Marius Ioniță, fotbalistul de la SCM Gloria Buzău pârât de fosta iubită că juca la pariuri! Jucătorul și-a aflat sancțiunea și poate reveni pe teren

1 lună in urmă 18

Marius Ioniță (30 de ani), fotbalistul acuzat de fosta prietenă că a jucat la pariuri inclusiv pe propria echipă și suspendat de SCM Gloria Buzău (devenită între timp FC Buzău), și-a aflat verdictul din partea Federației Române de Fotbal. Jucătorul a primit o amendă usturătoare și o suspendare de câteva luni în această cauză.

Marius Ioniță, fotbalistul parior și-a primit sancțiunea din partea FRF

La începutul anului 2021, ProSport scria în exclusivitate despre cazul Ioniță. Fundașul echipei SCM Gloria Buzău era acuzat de fosta iubită, Ioana Golea, că a jucat la pariuri mai multe meciuri, inclusiv ale propriului club. SCM Gloria Buzău reacționa la scurt timp după aceea și îi suspenda contractul jucătorului până la o decizie a FRF.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post FRF, miloasă cu Marius Ioniță, fotbalistul de la SCM Gloria Buzău pârât de fosta iubită că juca la pariuri! Jucătorul și-a aflat sancțiunea și poate reveni pe teren appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă