FRF insistă pentru Mirel Rădoi! „Putem să îl întoarcem, asta e dorința federației. Eu cred că va continua la echipa națională!”

2 săptămâni in urmă 16

Mirel Rădoi a anunțat că nu mai vrea să continue pe banca tehnică a naționalei, dar FRF pare hotărâtă să îl întoarcă din drum, după ce a dus echipa aproape de barajul de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Directorul tehnic Mihai Stoichiță a dat asigurări că federalii vor discuta cu Mirel Rădoi pentru a-i asculta nemulțumirile și e convins că vor reuși să îl facă pe antrenor să se răzgândească.

Oficialul FRF a confirmat că toată lumea își dorește ca Mirel Rădoi să continue și e convins că în cele din urmă acesta nu va pleca de la cârma reprezentativei noastre.

FRF îl vrea tot pe Mirel Rădoi

Selecționerul Mirel Rădoi a schimbat fața echipei naționale, astfel că FRF nu vrea să audă de o despărțire. Directorul tehnic Mihai Stoichiță a confirmat că el și președintele Răzvan Burleanu își doresc să continue colaborarea cu fostul selecționer al reprezentativei de tineret.

„Mirel va avea o întâlnire cu președintele, cu mine și vom pune la punct anumite lucruri. Orice lucru se poate întoarce. Eu cred că va reveni la sentimente mai bune și va continua la echipa națională.

Trebuie să ne lăsați să vorbească președintele cu el, să vorbesc și eu cu el. Poate e un joc psihologic pe care îl face Mirel. E foarte important ca Mirel să-i capaciteze ca până acum. Eu cred că putem să-l întoarcem pe Mirel, asta e dorința Federației”, a declarat Mihai Stoichiță pentru Digi Sport.

România a învins Armenia și s-a apropiat de barajul de calificare la Cupa Mondială, dar la finalul întâlnirii selecționerul Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai continua colaborarea cu FRF după ultimele două meciuri din Grupa J, când vom întâlni Islanda și Liechtenstein.

The post FRF insistă pentru Mirel Rădoi! „Putem să îl întoarcem, asta e dorința federației. Eu cred că va continua la echipa națională!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă